Songulaltun Kızlar kızım 5 aylık oldu cici bebe aldım ama sevmedi mama içine katsam olurmu kac tane katmalıyım😊
Hohomoromu Songulaltun 5 aylık erkendir heralde ya cici bebe mamanın içine katmak için normal cici bebe değilde eczanelerde satışan keçi sütlü cici bebe var o daha sağlıklo dıyorlar bide onı deneyin markası hunnap 👍
Songulaltun Hohomoromu sadece mama içiyo o yuzden baslamak istedım dediğiniz markayı alıcam tesekkurler🌸💕
minnakkus ben 7 aylik bebegimin yogurduna katip veriyorum cok sevdi bi ogun yogurdun icine bir tane cici bebe yetiyor ayrica emziriyorum
belinaybeyza Songulaltun bence hic verme birak sevmesin illa vermk istersen kendn yap gerckten cok zararli
FeriDeniz deletedmom173 paketli gıda sonuçta Cici bebenin içinde bir ton şeker var. O yüzden garibime gitti. Ek gıdaya cici bebeyle değil yoğurtla, sebze haşlaması ile başlanıyor.
Simayiniz deletedmom173 aynen sanki zehir veriyoz hepsi supermom bunlarin avakado kus yumurtasi deve sütü filan yediriyorlar banada boyle demisti biri
belinaybeyza Songulaltun https://www.instagram.com/p/BoVOXWQAOWV/?igshid=1bpdi3zahefar bu tarifte sut yaziyo ama ben sut yerine su koyuyorum
Bebeminnie Songulaltun 5 ay için erken şuan gerek yok ama kızm 6.5 aylık İSTANBUL HALK EKMEK bebe bisküvisi yapmış içeriği temiz, trans yağ fln yok ondan alıyorm sabah kahvaltıda veriyorm 2 tane
Hohomoromu Songulaltun kabak havuc püreleri ve ya çorbasını yapabılırsnz 5. Ayda fazla secenek olmuyor ama bi araştırın
Asafeymeninannesi Songulaltun Bizde 5.ayda geçiş yaptık ne yazık ki Doktorumuz elma suyu, şeftali suyu ve sebze çorbası içir dedi 3 gün kuralı ile sebze pürelerinden başlarsanız sizin için daha iyi olur. Bebe büskivisi tatlı olduğu için sebzelerden uzak durabilir
Farahzeynep Cicibebenin içerisinde çok fazla şeker var, bebekler için yararlı bir şey değil. Komşumuzun kızı erken yaşta şeker hastası oldu cici bebe yüzünden.
Busra38 Songulaltun bence bu formda ek gidadan bahsetme google ara yoksa hemen saldirisa geciyorlar 😅