Bfgm Kızım daha 21 aylık , su an için hiç düşünmüyorum hatta daha sonrası için bile tam karar vermiş değilim .. fakat baş dönmem çok fazla , ara ara arabada vs mide bulantılarım arttı (kızim da mide bulantılarım 5 haftalıkken başlamıştı o sebeple bu kadar erken başlamaz heralde diyorum ama ) halsizlik aşırı derecede var ve afedersiniz akıntılarım çok fazla .. test yapacaktım ama reglime daha 9 gün var varsa bile çıkacağını sanmam.. erkenden test yapıp çıkan varsa yazabilir mi ? Markası neyse onu alayım
Burculicee Bfgm hayırlısı olsun hakkınızda bende bir tedirginim neden bilmiyorum ama çift önlem alıyoruz ama ilk hamileliğimi anlamıştım reglime 4 gün kala testte çıkmıştı ben hiç hazır değilim ama psikolojim bana oyun oynuyor galiba 😄
HicisleriBakani Bfgm early predictor gebelige 10 gun kala bile olsa varsa cikiyor. Hakkinizda hayırlısı neyse o olsun☺️
Adarenn Bfgm reglinize 9 gün varsa saydığınız belirtiler gebelik belirtisi sayılmaz. Genelde en erken belirti kasik agrisi ve sık lavaboya gitmektir.
Bfgm Burculicee ben de hiç hazır değilim değilimdir heralde diye düşünüyorum . Kızıma hamileyken içime doğmuştu bu sefer hiç öyle bir şey yok içime Doğan ama belirtiler benzer olunca acaba mi oldum
Burculicee Bfgm bende az önce post açtım ilkinde belirtiler çok baskındı acaba 2. De öyle olurmu dedim kendi kendime hayırlısı hakkımızda
Bfgm HicisleriBakani çok teşekkür ederim hemen bakayım . Eczaneden almak istesem her eczane farklı marka satıyor internetten bakayım hızlı kargo varsa 🙂
HicisleriBakani Bfgm sen bu marka istedigini soyle verir en pahalisi bu çünkü 😄 turuncu kutuda olani da var mor kutuda olani da ben turuncuyla kizimi öğrenmiştim
Bfgm Adarenn değil mi ya bencede .. kızımda mide bulantısı 5 haftalıkken başlamıştı , baş dönmesi pek olmamıştı vs vs ama işte korktum galiba 🥲
Adarenn Bfgm korkmayın ayrıca bende reglime 8 gün kala erken gebelik testiyle bakmıştım çıkmamıştı benim ilk belirtim kasik agrisi ve sık lavaboya gitmemdi. 3 gün kalaya kadar her gün baktım yinede çıkmadı kan tahliliyle öğrenmiştim hamile olduğumu yani gebelik varsa bile şimdi çıkmaz
Veragillerden Benim reglime yakın midem çok bulanır. Hatta kusarım. Bir hormon var adını unuttum o fazla salgılandığında öyle olurmuş. Belki de öyle bir şey oldu. 😊
GizeminEdizi Bfgm ayy bitanesi var ilişkiden 6 gün sorna bile gösteriyor ,diğeri de adeetten 6 gün önce 6 gün sonraya kadar doğru ,onlardan alın kesin öğrenirsiniz ,yani en düşük ihtimalle silik çıkar zaten,☺️