AbdullahEmir Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı ya hiçbir yerde Bebek irmiği keçiboynuzu özü hurma özü gibi şeyler bulamıyorum bulsamda güvenemiyorum açıkçası burdan alışveriş yapan varmı güvenebilir miyim
Mirac_21032019 AbdullahEmir herseyi makarnavitma sayfasindan almayi dusunuyorum tamamen ek gidaya gecince kullanan alan cok kisi taniyorum harika urunler var
meryemmirasmombuse AbdullahEmir ben alısveris yaptım canım baya araştırdım güvenilir ve doğal bebeğim de çok sevdi gerçekten bundan sonrasında bebeğimin gıda malzemeleri icin sadece Vitma yani ilgileri de son derece güzel aklıma takılan herseyi ne zaman sorsam cevapladılar
Fatmaasel AbdullahEmir ben kızıma o siteden bebek irmiği organik pirinç unu bebek tarhanası tahilli çorba karışımı ve keçi boynuzu pekmezi aldım çok memnunum siteden güvenilir ürünler iyi kapıda odemesi falan var bittikce alıyorum tavsiye ederim
AbdullahEmir Mirac_21032019 ben makarnavitma yazdım ama vitma doğal ürünler diye bir site var sadece herhalde orası
AbdullahEmir Mirac_21032019 bende tereddüt ettim ama herhalde oradan alacağım afiyet olsun bebişlerimize 🥰
elalin Mirac_21032019 eski post ama belki görürsünüz vitmadan çorba seti aldım bunun içindeki çorbaları verdiğimde evde haricen kendim sebze çorbası yapmalı mıyım bu çorbalar yeterli gelir mi
AbdullahEmir meryemmirasmombuse internette makarnavitma yazdım ama Vitma doğal ürünler diye çıkıyor canım aynı sitemi acaba
Arastiranannem Thesra evet o da organik fakat fabrikasyon maalesef. Ben daha geleneksel üretimi tercih ettiğim için vitma dan alışveriş yapıyorum. Bir de işletmenin sahibi gıda mühendisi bir anne bilginiz olsun. Tavsiye ederim.