Adawwwa Nasıl yapabilirim sarı sarı olmuş baya ,3aylığız şuan .yıkarken mı taramam lazım hiç bilmiyorum
PortakalliKahve Adawwwa zeytinyağı sürüp bekletin biraz, sonra taramaya başlayın. Her duş öncesi tekrar ederek kurtulursunuz
Fairymom Adawwwa yıkamadan yyarim saat önce bir pamuk yardimiyla zeytin yağı sürün banyodan önce de bebe tarağı ile tarayın hemen yok oluyor
Flower123 Adawwwa ben neler yaptım hepsini denedim ama yine tekrarladı kafasının biraz nemli yumuşak durmadı lazım şampuanını değiştirdim Eyüp Sabri tuncerin zeytinyağlı şampuanını aldım birdaha minicik bile çıkmadı
Adawwwa Fairymom denedim ama görünenden daha çok varmış baya taradım çıktı .ama bitçek gibi gelmiyor🥺acemi annelik böyle oluyor sanırım canı acıcak edicek diyede ertrlemiştim
Gzmkr Zeytinyağı sürüp bekletin yıkadıktan sonra tarakla yavaş yavaş kaldırma kaldıra tarayın. Bir de mustelanın konak şampuanı çok iyi
ikiprensannesii2 Benim 1.oğlumda 1 yaşına kadar devam etti 2.oğlumda da aynı şekilde temizliyorum tekrar çıkıyo