Yalin Yamacbey ben mustelayi tek gecerim ama zorunda kalip bebedor unkini almistim eczaneden, iyiydii
Asafeymeninannesi Yamacbey Uni baby sensitive ☺️ Her kullanımda muhakkak su altına tutar öyle kullanırım
Farahzeynep Yamacbey uni baby yenidoğan kullanıyorum doğdu doğalı, hipp yenidoğanda güzel. İkisi de pişik yapmadı.
Burcu35 Asafeymeninannesi Uni baby sensitive kullanıyorsanız eğer şuan trendyolda kampanya var bilginiz olsun
Annelerinannesi Asafeymeninannesi sakin bir daha suyun altına tutmayın. Musluktan akan şu saf su değil ki. Ama uni baby ıslak mendil saf suyla yapılıyor.
Burcu35 Yamacbey Baby me, sleepy sensitive, uni baby sensitive hepside güzel. Şuan uni baby de trendyolda kampanya var onuda öneririm
Ftmsvnc Yamacbey merhaba ben ipek marka alt temizleme pamuğu aldım ıslak mendillerinden daha iyi. Islak mendil olarak da sleeppy natural kullanıyorum ama fiyatı ne bilmiyorum
Nazl_ag3 Annelerinannesi e çocugunu yıkarken napıcak kadın :/ mecbur suyun altına sokmayacak mı aynı su sonucta:/ anlayamadım ben demek istediğinizi
Asafeymeninannesi Annelerinannesi Arıtma suyuyla yıkadığım için sıkıntı arz etmez diye düşünüyorum ☺️ Hiçbir ıslak mendil masum değildir
Asafeymeninannesi Nazl_ag3 Arıtma suyuyla yıkarım ıslak mendili ama çocuğu yıkarken arıtma suyuna yetişemem 🤣
Busra67 Busra4509 ben o isi beceremedim.su kaynatip kaba koydum,sogudu falan cocugum usudu becerenedim haliyle pes ettim.e her dakikada su kaynatilmiyor😔
Sarisin Ozgul1 gittigidiyor'da hepsiburada'da falan var ama 25+kargo gibi bi fiyatı var. Onun dışında bulunduğum yerde bi mağaza var ordan alıyorum (Mersin/ Yüncü Ali 😊) 20 tl'ye
Nlngucluel Yamacbey sleepy bambu diğerleri pişik yaptı hep pamuk kullandım ama bundan memnunum hatta sleepy yeni doğan da aldım arada onu kullanıyorum ki alissin diye şuan kalmadı pişik iyiyiz