gulcin52 Merhabalar kızım 1 ay 13 günlük ama bu iki gündür en fazla 15 dakika emip uyuya kalıyor yatağa koyuyorum tekrar uyanıp meme istiyor ilk çocuğum normal mi yoksa bir sıkıntısı mi var bilmiyorum
Zehraasya gulcin52 norml vnm hemn uyurlar hemn acikirlar migdesi ufack onların gun gectikce daha fazla emip daha cok tok kalacklar endeslnme bnce🤗
Asafeymeninannesi gulcin52 Normaldir annesi ☺️ bizim oğlan en fazla 5 dakika emer 😌 sıcaklardandır diye tahmin ediyorum
Svmgncr gulcin52 25 gunluguz bızde benımkısıde memede uyumak ıstıyor guzel emıyor tam uyutuyorum sonra baslıyor aglamaya aranmaya memeeye koyuyorum hemen uyuyo emmıyor bıle belkı memede uyuymak ıstıyordur
Denizefeannesi gulcin52 bizde oyleydik BN 15 emince alitini aciyorum uyanıyor tekrar emziriyorum sonra güzel uyuyor meme uyaya kalıyor emmiyor yerine yatında hmn ağlıyordu
gulcin52 Zehraasya benim kız 45 dakika kalırdı memem de 2 gündür böyle yapınca acaba hasta mi diye endişe ettim
nihan_arslan Asafeymeninannesi 4 aylıksa geçici meme grevi arkadaşım.bir de daha çabuk memeyi boşaltıyorlar;) bizimki de aynen öyle
Muhkub2016 Bnmmkide emmeden ağzına süt glsin istiyor bu ara ağılıcam valla kabus oldu emzirmk bnm için:(( 4 aylık oldu daha 15 20 dakka emdiğini görmedim bu zmana kadar.
AysimaSmom Muhkub2016 yaa bende aynı sizin gibiyim max 10 dk emmiştir benim kızımda aynı emmeden süt ağzına insin istiyor
Muhkub2016 gulcin52 ilk bir ay biberonla verdim sağıp. Emneye başladı 40 gunden sonra en fazla 5dkydı şuan dahada kısa
Denizefeannesi gulcin52 zamanla duzeliyor emme pozisyonu değiştir rahat bir pozisyon olunca emiyor en azından bnm öyle oldu bi arada 15 dk emiyordu uyuya kalıyordu hemen uyandiriyordum tekrar 15 dk emiyordu sonra yerine yatirinca uyuyordu
Muhkub2016 gulcin52 8 gun kuvezde kaldı orada alışmıştı emmedi. Sonra alıştı bu seferde biberonu istemiyor. Şuan sütüm azaldı baya. Bazen ağlıyo emerken damla damla istemiyor çok gelsin istiyor biberonu verim diyorum istemiyor