Pikapikapikacuuu Kızıma oyun halısı alacağım da tam içime sinen bulamadım kullanıp memnun kaldığınız varsa önerir misiniz?
annesininbitanesi11 Pikapikapikacuuu merhaba halı değil ben mat aldım 600 lira bişi zaten aynı ölçüde halı alsam aynı ama hamur markanın oyun halıları da var ince olsun derseniz daha uygun trendyoldan bakabilirsiniz
bambiii Pikapikapikacuuu annesininbitanesi11 ben iki tane aktivite halısı aldım keşke kalın matlardan alsaydım diyorum hareketlendikçe o küçücük halıları aşıyor😀
Pikapikapikacuuu annesininbitanesi11 trendyola baktım da yorumlarda ince yazmışlar çok ince istemiyorum bende rahat etsin istiyorum teşekkür ederim ❤️
annesininbitanesi11 Pikapikapikacuuu o zaman mat öneririm yerden soğuğu engelliyor ve düşüp yaralanmayı ortadan kaldırıyor infant hobby trendyoldan bakabilirsiniz
ikibebedublekahve Pikapikapikacuuu 3 aylıkken fisher price oyun halısı almıştım şuan 6 aya yaklastık her gün baya vakit geçiriyor piyanolu biz memnunuz
Pikapikapikacuuu ikibebedublekahve piyanolu olanlar küçük geldi gözüme biri yoruma şey yazmış 3 aylık anca sığdı 😅diye bilememiştim o yüzden . Kaç aya kadar kullanır sizce
Pikapikapikacuuu bambiii matlardan düşünüyorum aslımda ama onlarında üstğnde ayna oyuncak falan yok ya sıkılır acaba diyorum
ikibebedublekahve Pikapikapikacuuu hala sığıyor bizimki 3-4 ay daha sığar diye düşünüyorum sonra halısını kaldırırım piyanosu ve oyuncakları zaten ilgisini çeken ☺️
alinaannee Pikapikapikacuuu en fazla 5 ay kullanır bence piyanolu mantar oyun halısı var biz de bebek sığmıyor içine 🤷♀️ Yani rahat olmadı bizim için
Guneskiz48 Pikapikapikacuuu ben kizlarima fişher price piyanolu oyun halısı aldım ikisi de severek oynadı piyanosuyla hala oynuyorlar oturma odasına da unigo oyun mati aldım hali olarak onu kullanıyorum çok memnunum
Pikapikapikacuuu ikibebedublekahve ayy yerim maşallah ☺️ bu resim baya açıklayıcı oldu canım sağolasın ❤️
fadikada Pikapikapikacuuu ben mooieBaby’s Forest City katlanabilir oyun matı aldım çok memnunum en önemlisi soğuk geçirmiyor kalınlığı çok iyi yaralanma durumları için gayet güzel. ayrıca katlıyorum çok az yer kaplıyor çantasıyla birlikte geliyor
Daenerys Pikapikapikacuuu fisher price oyun halısını biz baya kullandık. Şimdi piyanosuyla oynuyor 11 aylık oğlum. Tepesindeki oyuncaklarla da diş kaşıyor hala.