Kubraa1616 Kızlar merhaba salı günü tatile gidicem ve bugün regl oldum benim tam 1 hafta sürüyo bitmesi hangi ilacı kullansam keser bilgisi olan varmı
Snowglobe Kubraa1616 olmadan once ilaç içilirse fayda sağlar sizin için artık çok geç 😂 bn böyle biliyorum.
Kubraa1616 Artizneararlabazarda hiç bilmiyorum nasıl bişe ben çok fazla görüyorum acaba tamponun faydası olurmu
gkcf Kubraa1616 o kadar rahat birşey ki tatile gitceğim zaman adet olcakmışım olmucakmışım hiç önemli değil toplumumuzda bir önyargı var tampona karşı bende dahil ama kullanmaya başlayınca neden daha önce denememişim dedm
ikibebedublekahve Kubraa1616 ben seneler önce primolut-n kullanmıştım kesmişti direk ama emziriyorsanız kullanılıyormu bilmiyorum
Sevaa02 Benimde başıma gelmişti 1 hafta erken olmuştum gecenin bi yarısı eczaneye gitmiştim ilaç için olduysan kesmez olmadan önce içmen lazım diyip tampon vermişti iyiki de tampon kullanmışım dedim sonra hiç gerek yok ilaca falan.
Alpyigit Kubraa1616 tatilinizi ertelesiniz olmuyor mu ilaçlar çok zararlı ve olduktan sonra fayda etmez zaten. Tampon falan bilmem ben ama gün değiştirme gibi bir imkan yoksa tamponu deneyin