ipekk05 Canım anneler kızım 12 aylık olmak üzere iki gündür aşırı mızmız salyalı iştahsız sanıırm yine dişimiz çıkıyo ama durduk yere hapşurmaya başladı gece yatarken özellikle burnu hışır hışır ediyo çekiyorum saydam sıvı geliyor diş grip yapar mı havalar çok sıcak üşütmedim de anlayamadım😵💫
Ayseee27 ipekk05 bence yapıyor yani öyle de diyorlar bnm kız dişten önce burnu akar dolu dolu ama grip gibi halsiz olmaz
HicisleriBakani ipekk05 benim kizimi hep yapti genzi tikandi sivi artisi akintisi oldu. Kafa atesi oldu. Huzursuzluk mizmizlik oldu. Hatta basini tutuyordu yani bas agrisi oluyordu. Calpol dolven tetagil ve dentinox kullandik. Burnunu pompalı aspiratör ile cekiyordum acilsin diye.
ipekk05 Ayseee27 aynı canım hiç halsiz değil enerjisi yerinde ama burnu hışır hışır ediyo ve hapşuruyo süreklide salyalı dişe yordum ben hemen ama siz ilaç vs verdinizmi bu süreçlerde
elmaliturtam Benim kızımda yaptı burun akıntısı, hapşırık, göz kızarması iki üç günde geçti ama hastalık gibi böyle çok halsiz bitkin olmadı o dönemde
ipekk05 elmaliturtam ay çok sağol canım aynısı şuan yazdıklarının kızımda var öksürk halsizlik vs yok ama hapşırıyo durmadan gözleri kızarık ve baygın gibi bakıyo sizinkide böylemiydi
Ayseee27 ipekk05 huysuzlğu fln olmadığo sürece ilaç vermedim burnudu tıkalıysa balgam sökücüsünden verdim ama akıyorsa vermedim çok böyle aşırı ağladığnda fln anlayamazsam ağrısı mı vr fln veriyordm ağrı kesici çık vermedm
ipekk05 Ayseee27 burnunu çektirmiyoda zorla çekmeye kalktım biraz kanadı burnu pişman oldum daha ellemiyorum ya 🥺
ipekk05 HicisleriBakani çok sağol canım iki doktoru var kızımın biri diş grip nezle vs yapar diyo diğeri yapmaz diyo ama burdkai annelern çoğuda yapar deyince bide ben sormak istedim çünkü havalar çok sıcak üşüttüm desem üşütmedim de halsiz de değil sadece iki gündür kafası çok sıcak aşırı salyalı ve durmadan hapşırıyo genzi hışır hışır devamlı🥺
HicisleriBakani ipekk05 doktorlarin ikiligi beni benden aliyo zaten hangisine guveneyim saskinligi veriyor insana. Ama tecrubeleri yabana atmamak lazim artik nerdeyse hepimiz arastiran ogrenen anneyiz☺️
ipekk05 elmaliturtam çok teşekkür ederim canım inşallah ilaç vs veriyomuydun yoksa kendiliğinden mi geçiyordu hapşırması vs
DZ123 ipekk05 Merhaba ustunden çok zaman geçmiş fakat hatirliyormusunuz acaba bu belirtiler sonrası diş çıktı mı bebeğinizde.Ayni belielrtiler şuan benim kızımda var kafa ateşi ve ishal var birde 9 aylık henüz hiç dişi çıkmadı