Hohomoromu Nida123 bizde dğn yaptırdık 2. Ayda çıkmadı da 4. Ayda çıktı biraz çay kaşığı minafen verdim ben düşmüyorsa ateş düşüeücülerle doktora goturn sanırım 4. Ay ateşi 48 saat sürebılıyormus 39dan düşmezse doktora goturun
Gizemertaras Nida123 Canım biz de de olmuştu ben önce ılık bir duş aldırdım sonra minafen verdim eğer baktın geçmiyor bir tane fitil verebilirsin
Yalin Asel0135 Zeynoalperen olmuyor ya da mutlaka olacak diye birsey yok. Kesin bi etkisi yok sadece cogunlukla 4. Ay asisi 2.ayin 2.dozlari oldugu icin benzer etkiler gorulebilirmis
Gizemertaras Zynpbyz Canım rota aşısı 3 ay 10 gün den sonra yapılmıyor maalesef geç kaldın ama menenjit aşısını yaptırmadım bilmiyorum
Sakura-chan Zynpbyz rota 3. Ve 5. Ayda veya 4. Ve 6. Ayda yapılıyor . 6. Ayı geçmeyeceksin. Menenjitleri biz 3-5 ve 13. Ayda yaptıracağız hemen doktoruna git aşı yaptırıcam de o sana çizelge yapar
Sakura-chan Nida123 bence bi acile götür acaba enfeksiyonu falan mı vardı bu kadar yükselmiş. Biz geçende doktora gittik benim bebiş soğuk algınlığı geçirmiş anlamamışız.
EfeEda Nida123 bizde 3 gün önce yaptırdık aşımızı çok huysuzlandı ateş yoktu ama ben yinede emziğini dolven e bandırıp verdim bi kaç defa sonra uyudu zaten şükür atlattık
EfeEda Nida123 bizde 3 gün önce yaptırdık aşımızı çok huysuzlandı ateş yoktu ama ben yinede emziğini dolven e bandırıp verdim bi kaç defa sonra uyudu zaten şükür atlattık
EfeEda Nida123 bizde 3 gün önce yaptırdık aşımızı çok huysuzlandı ateş yoktu ama ben yinede emziğini dolven e bandırıp verdim bi kaç defa sonra uyudu zaten şükür atlattık Nida123
Beyza30 Nida123 Biz de 2 gün önce vurulduk 2 aylık aşısı ateş yapmıştı çok şükür 4 aylık aşısı yapmadı sadece mamadan sonra bir kere 38.3 olmuştu yüzünü elini ayaklarını soğuk su ile yıkadım elim ile sürdün yani calpol verdim bir Dâhâ çıkmadı