Kalpsizim33 Kızlar günaydın mutfak robotum bozuldu.Düğünümde hediye gelmişti tamir ettirmek istedim fakat parçası yok dediler yapılsa bile 300-400 masrafı varmış ve yenisini almaya karar verdik sizler hangi kullanıyorsunuz Önerilerinize ihtiyacım var 😘
ikiprensesannesiiiii Kalpsizim33 tefal kullanıyorum ama çok memnun kalmadım açıkçası. Grundig almıştım komşuma hediye geçen benimki bozulunca onunkini aldım gayet güzeldi arçelik üretiyo zaten grundig i
Kalpsizim33 senamiray Karaca’nın bir çok ürününden memnun değilim canım ya bilemedim…ama yinede teşekkür ederim
Sena_i Kalpsizim33 braun veya philips ikisinide kullandım ikiside çok güzel. Philips vardı bende çırpıcı parçasını yanlışlıkla çöpe atmışız. Braun hediye gelmişti bi daha uç almayayım braun kullanayım dedim. O yüzden ikisinide kullanma şansım oldu. Philipsi anneme vermiştim hala kullanıyo 14 yıl oldu eskimeyen tek eşyam mutfak robotumdu ☺️
Kalpsizim33 Sena_i sanırım taksitli bir yerden alacağım marka olarak da elden taksit neresi yaparsa attık peşin almam zor