CidemNisa 1 yaşımıza 1 aydan kısa bir süre kaldı yaşından sonra uyku düzeni falan iyi oluyor mu değişsin artık ya gecede 4-5 kere kalkıyoruz ve ağlayarak uyanıyor umarım düzelir tecrübeli anneler sizlerde düzelme oldumu
damlahira CidemNisa Benim kızımda ne güzel akşam uyur sabaha kadar hiç uyanmaz 5-6 gibi uyanıp beslenip uyurdu şimdi 5 te ayakta mahvediyor beni uykusuzluk çok zor gündüzde kısa kısa uyuyor 9 buçuk aylık bu arada🥰☺️
Happybaby2 CidemNisa keşke düzelse ya 5 aylık olduğundan beri gece sık uyanma sıkıntımız var 13.5 aylık hala aynı düzelmedi ya bir aylıkken nasılsa şuan öyle 🤦♀️ bu çocuk gece doyduğuyla sabaha kadar uyuması gerekmiyor mu ?
CidemNisa damlahira uykusuzluk gerçekten insanı hasta ediyor psikolojik olarak normal olarak halsiz kalıyoruz allah yardımcımız olsun
Alyaduru Happybaby2 herkes öyle olması gerektiğini söylüyor ama malesef bizde de aynı çok sık uyanıyo 🤦♀️
CidemNisa Happybaby2 normalde öyle olması gerekiyor ama ben gecede kaç defa mama veriyoeum içip öyle uyuyor cesaretimi toplasam biberonu gece bıraktırsam belki uyur diyorum ama o kadar uykusuzumki yapamıyorum
Happybaby2 CidemNisa bence alışkanlıktan ya bi arkadaşım bebeğinin uykusu için doktoru mamsel iyi geceler çayı yazmış faydasını gördüğünü söylemişti ben de alsam diyorum her eczanede de bulunmuyo