Mehmetali28 Merhaba hanımlar Bebeğim 3 yaşında ve hala tuvalete alıştırmadım.çeşitli lazımlıklar aldım tuvalete götürmeyi denedim her tarafa sticker yapıştırdım …yok ! Çocuk istemiyor yapmak .bez bağlamıyorum etrafa yapıyor ..önerisi olan var mı acaba
Kuzucugunannesi Mehmetali28 artik anliyor bazi seyleri siz ona bezini verin ve kukuli pepe tuvalet şarkısını acin dinlesin ve dedigim gibi bezino verin ve çöpe atsn beze bay bay tuvalete hay hay diyin bn oyle yaptim ilk etapta klozete götrdum zorluydu yapiodu soylemiodu hep bn götürüyordum sonra normal tuvalete götrdum cis veya kaka yapınca su dök diyordum suyu sevdi ve oyle alisti suan 26 aylik oglum eelbette bazn altina yapio unutuyor cisini ama zamnala alisir sizindr ideal olan zatrln 24 36 ay bide o şekilde deneyin istersenz
MinnakAsel Mehmetali28 kızmayın veya gulmeyin arkadaşların dediği gibi kızım 2 yaşında tuvalet eğitimi verirken kızdığım çok oldu ozaman hep altına kaçırdı yapmak istemedi oturmadı da lazimliga bir süre ben tuttum kucağımda yaptırdım alışana dek güzelce anlattım bak artık büyüdü. Çişini kalanı ortalığa yapamazsın tuvalete gidicez diyerekten maşallah 1 ayda alıştı artık kendi söylüyor anne cisim geldi diye güzel güzel anlatin hergun anlayana dek
Ipegim Mehmetali28 biraz kararlı durun inadına yapıyorsa üstüne yapınca hemen değiştirmeyin rahatsız olsun klozet üstü kapak altına da basamak alın direkt oraya alışsın bence
Mehmetali28 Ama bilerek öyle yapıyor gibi çünkü götürüyorum yamıyoru içeri gelir gelmez gözlerimin içine bakıp gülerek çişini halıya yapıyor
Sehervakti Mehmetali28 Sanırım oyun haline getirmis sizin gulmeniz yada sinirlenmeniz hoşuna gitmiş sakince güzelce severek anlatın uyku halindeyken mesela sakin olduğu bı zamanda saçlarını oksayarak bu durumun yanlış olduğunu tuvalete yapmamız gerektiğini anlatsana belki faydası olur
Mehmetali28 Çok teşekkür ederim önerileriniz için zamanım kısıtlı iki hafta izin aldım alıştırmak için umudumu yitirmek üzereyim