Hllysf Ya kızlar dünden beri ne güzel 2 kere klozete yapmıştı bugun 2 ci günümüz ve sabah kalkar kalmaz götürdüm yapmadı aradan 2 saat geçti lazımLıgına oturttum yapmadı gidip birşeyin arkasına geçip orada çişini yaptı :( sizce ne yapmalıyım
Mti16 Hllysf canım daha çok erken tabiki de yapcak, biz şuan 6. Günümüze merhaba dedik , yarısını tuvalete yapıyor yarısını üstüne başına, bu süreç böyle sabırla devam
Hllysf Balkizlarim acaba küçük mü bıraksammı ne güzel dün yapmıştı iki kere insan üzülüyor ya sırf ona endekslendim napsam bilmiyorm da
Balkizlarim Hllysf ben 19 aylıkken başlamistim 1 ay sürecimiz oldu geri tepmeyin yavaş yavaş düzene girer bence az sabır dua ile devam edin 🌸
Hllysf Balkizlarim suan sizin nasıl acaba kendi söylüyormu çiş diye ben anlamadm kimse yok etrafımda sorup soracağım yaptığında da bi tuhaf oluyorum :( sil et çıkart tekrar yap yani ikimizde yıpranmamak açısından merk ettim 25 ay erken mi diye
Balkizlarim Hllysf şuan baya üstünden zaman geçti 9 gün sonra 30 aylık olucak kendi yapıyor çişini kakasını o zamanda söylüyordu evet biraz dediğim gibi sabır işi sonra rahata ereceksiniz bir kaç gün oluyor aksilik ✨🌸
Hllysf Tosbikkkk canım kendi söylüyordu tuvaleti gösteriyor gitmek istiyor yoksa ben götürmek istemedim ama hevesli diye denemek istedim fikir alıyorm burdan da işte
Balkizlarim -Cedric ilk klozet denedim olmamıştı. Daha sonra oyun ile lazimlik kullandım rahata etmiştik şimdi klozet kullanıyor biraz zorlu idi ama atlattım 🌸