B896 Kızlar bu 9 ay bizi mahfeti biberon tutmaz oldu uyumaz oldu yeni doğan gibi yemşn ederim cıldırmamk icinnkendimi zor tutuyorum bu ayda sizneler yaşanızı nenolur yardım edin nasıl başancıktınkz bu durumdan sağ salim bitiiediniz
leopar B896 sabır ederek 😂ama oda inan kafayı yiyorsun benimki 1 yaşında büyük 4 ikisi sabah ezanıyla uyanıyor ve küçüğü gecede 3,4 defa kalkar vallahi başım ağrıyor ama nr yapalım Buda bir dönem 🙏🏻
Tortilla B896 canım ılk 15 ay zor gercekten. Sonra duzelıyorlar kızım 21 ay hı uyumadı gece 10 dk 30 dk bır uyanıyordu bı ara hıc yemek yemıyordu duzeldı sonra. Suan 23 aylık. Bende hep hastalandım uyjusuzlıktan
Esrmrtsbr B896 uykusuz olduğun yazdigin kelimelerden de çok belli oluyor😀😀😀bende öyleyim vallahi bu uykusuzluk insanı mahvedjyor zaten bebeğim uyurken biraz dinlemeyin diyorum gözlerimi kapattım dk çığlığı basıyor hissediyor sanki uzandığımi oturunca uyuyor uzaninca uyanıyor
B896 Tosbikkkk malesef şuanda öyle bri şansım yok annem ler düğün telaşında kayınvalidem aramızda bir otobüs var ve o ücretle cocuk bakıyor kaynanasıda var zor yani
B896 leopar cok zor gercekten rabbim yardımcımız olsun acılarını göztermesin ama ciden aklımı yetircem sanıyorum.
B896 Tortilla tam olarak o bondayım tüm vitamşn kerim dinlerde bagışıllık sıfır inşllah gecer ya mama icmiyor kesinlikle biberon kabul etmiyor becmur gece kalkıp birinc unu arı mama yapıp kaşıkla veiryorum oda yerse yemese kalkar yumurata filan cok zor valahi
Tosbikkkk B896 ücretle çocuk bakacağına gelsin torununa baksın Bi otobüste bişey yok millet 3 otobüs değiştiriyor torunu için
B896 Esrmrtsbr ah ah keşke şuan yanımda olsan da konuşmamıda görsen tüm kelimeler harflar birbirnin icinde 🤣🤣🤣🤣
B896 ly35 Allah yardımcımız olsun kız valahi sinir doktoruna gidiyim diyorum uykusuzluk beni mahfeti gereksiz şeye sinirleniyorum birde bizim ki ne mama ne yemek yiyor
Mizmizmyrtle B896 aynı aynı benimki de 8 ay 27 günlük 3 gündür perişan olduk yemin ederim bir lokma yemiyor ağlıycam artık 2 gündür de ateşimiz var gece uyumuyor sürekli uyanıyor yemek yemiyor çok kötüyüm
B896 Mizmizmyrtle cok zor gercekten saat 5 bucukta uyutumn6 kalktı anca şiödi uyuya bildşm oda zorla bakalım gece nasıl olacak
B896 ly35 gidecek bir yerde yok kız gidek birde üstüne ikinci nezman diyorlar ya olan giidp öldüresim geliyor onları
B896 Tosbikkkk maalesef cnm gelemz anca bana sen gel diycek bir iki pişt pişt ser öper gene orda ben ilgilencem ne anladım ben bu işten dinlenmedikten sonra evimde otururum daha iyi