An itibari ile uyku eğitimine başlamakta bulunmaktayım Bebegim 7 aylık olucak bir kaç güne son 1 haftadır ne gündüz ne gece hiç doğru düzgün uyumuyor gündüz bi 5 kez falan uyuyordu rahatlıkla ama yarım saat bazen 20 dakika bazen 10 dakika abartısız ve artık canıma tak etti araştırdım internetten 6 9 ay bebekler gündüz 2 en fazla 3 uykuya düşmeleri gerekiyormuş hatta acaba dişten mi dedim dişi daha cıkmadıgı için ama agrı olsa biraz da olsa beli eder diye düşünüyorum son 1 haftadır oğlumu yan yatırınca hemen uyku moduna giriyor kendini düzeltiyordu geri ama bi kaç gündür düzeltmiyor be kolu uyuşuyor bu seferde ağlayarak uyandı dün o kadar korktum ki snra uyku egitimi veriyim diyorum sabah 6:30 uyanıldı babasıyla kahvaltı yapıldı saat 8:00 de pış pış pat pat poposuna vurarak tabi yan yatırdım dönüyordu direndi snra tekrr aynı pozisyona alıp pış pış pat pat yaptım bıraktım uyudu beşiğine alıp aynı şeyi denedim şuan uyuyor peki kolu için zararlı olmaz demi yan yatmak iyi olur derdi annem ama bilemedim daldıktan snra ben kendim düzeltsemmi