Denizfdn elifekremm25 öncelikle uyku stresten uzak bol su sk SK az az öğün atlamadan beslenme pekmeze su karıştır yatmadan önce 1bardak iç üstüne bir bardakta su ic bestlak damla kullan sularına sk SK emzir
SevilC elifekremm25 bende kullanıyorum baya etkisinin gordum normal doğum yaptıysanız günde 3 defa 20 damla 1 bardak suya sezeryan ise 4 defa demisti Ebe
Denizfdn elifekremm25 2 litrelik hazır suya hepsini boşaltıp içiyorum akşama kadar bitmiş oluyor canım zaten çokta susatiyor zaten
Mrvunluu Her gün rezene iç ve incir, kayısı, hurma karışımı komposto yap sürekli iç gerçekten çok faydalı oluyor
Denizfdn elifekremm25 evet zaten küçük şişede haftada 2 kere yapsanız yetiyor dolu dolu süt yapiyor ama hiç yok denilecek kadarsa 1 litrelik şişeye hergun 16 damla damlatin
Ipkmltm bnmyavrm 2,5 su bardağı kaynayan suyun icine yedi yemek kaşığı kuru dut atin yaklaşık 10 dk kaynatin bu kadar 1 su bardağı çıkıyor
Aylakiz0-6 Benim sütüm dışarıda sosyalleştiğim zaman inanılmaz artıyor ama evdeyken tam tersi azalıyor yani dikkat ettim Bayadır böyle. Evde herhalde evham kaygı stres kendimle başbaşa kalmak etkiliyor. Dışarıda bunlardan uzak olunca mutluluk hormonu sütümü etkiliyor diye düşünüyorum 😁bol bol dışarı çıkıp temiz hava alın sevdiklerinizle görüşün ha bş de kayısı hoşafı ve tahin pekmez 🌺