Ecrinada06 4 aydır bizden de geçmedi canım bu uyuz ama bizimki biraz ihmal oldu. İlk önce biz geçirdik uyuz daha sonra oğlum kaşınmaya ve vücudunda kabarcıklar çıkmaya başladı tâbi bşz anladık ona da uyuz bulaştığını doktora götürdük anlattık herşeyi hayır bunun uyuzla alakası yok alerji dedi. Alerji şurubu kullandık bu sefer daha kötü oldu çocuk. Olmadı başka özele gittik orası da bu alerji değil sedef ve temre olabilir dedi başka krem verdi ee iyice öaf oldu çocuk o kadar özele gitmeme rağmen bi sonuç alamadık en sonunda sağlık ocağına götürdüm o doktor bi krem verdi Allah’a şükür baya geçti kabarcıklar vs tabş bir anda geçmez çünkü geç fark edildi, vazelin kükürt karışımlı krem var onu kullandık daha sonra fucicort kullandık geçmek üzere diyebilirim ama bir anda gitmiyo çok sinir bozucu bir hastalık tam iyileşti geçti artık diyorum ertesi gün başka bir yeri kaşınıyor en sonunda şu hastalık bi bitsin hayır dağıtıcam dedim o kadar bıktım artık ne uyku var ne bişey inşallah bir an önce düzelir sizinki de