Maryyy Bugun tam 4 ay olduk. Hayir ya atak matak olmasin😱 sabah 8 yada 9 a kadar beslenip beslenip uyuyan kizim. Bugun saat 5 te uyandi, uyku filan hep alinmis, Aman Allahim.
Bussiv Maryyy bizde 4 ay 14 günlüğüz çok endişeliyim bu ay tatille de gideceğiz ya atak yaşarsa diye korkuyorum
Aycandmr Maryyy benim bebeğimde yarın tam 4 aylık olucak korkmuyo değilm valla. Bekliyorum bakalm neler olucak.
Denizarya34 Maryyy Bizde 3. Ağustos 4 aylık olucak merakla neler olucak bekliyorum dün gece dönmeyi öğrendi yalnız bırakmayada gelmiyor
Gokce5668 Bussiv bizde 4 ay 15 günlüğüz ikiz bebeklerim var ve bence ataktalar sürekli kucak sürekli ağlama zor uykuya geçiş ya havalar çok sıcak yada atak zamanı
Farahzeynep 4 ay 1 günlüğüz gecede 1 defa uyanan bebeğim 10 defa uyanıyor, anında uykuya dalardı, şimdi zor zoruna uykuya dalıyor 🙄 uyandık tamamen şu an, enerji yüklüyüz
Eveb19 Maryyy bizde 5bucuk aylığız fakat kendimde şöyle birşey fark ettim 4ay bitene kadar atak neymiş nasıl olurmus hangi dönemlerde oluyor hiç araştırmadım o yüzden de kafamda buyutmedim ve kolay gecti. Sadece 3-5 gün akşamları ortada birşey yokken çıldırır gibi ağladı (uykuya dalana kadar) onun dışında masallah bir sorun yaşamadık. Bence sizde gözünüzü korkutmayın ☺
Maryyy Eveb19 aslina bakarsan bende cok kurcalamiyorum, ama cok fazla post basligi goruyorum 4 ay atagi diye yerlesmis kafama bi kere
Deletedmom136 Ay atağı aslında 3. Ayın sonlarına doğru başlıyo bebek 3 ay 18 günlükken filan ve 35 gün 4. Ayın sonuna doğru bitiyo :) psikolojik olabilir mi acaba? Muhtemelen bebişleriniz zaten bi süredir atakta
Maryyy Deletedmom136 daha gecen gun. Bunu paylastim atak matak hak getire pamuk gibiyiz hepsi yalan yazdim😂ama bugun tam 4 aylik olup sabah 5 te uyanmak eyvahh yeni bi duzenmi dedirtti bana. Cunku nerden baksaniz 2,5 ayliktan beri duzenimiz rutinimiz hic degismedi. Bakalim yarin nolucak🤭
minikmucize 4 ay 13 günlüğüz 3 gün önce başladı 😕 daha 32 gün var bitmesine Allah yardımcımız olsun en büyük atağını yaşıyormuş 😔
Deletedmom136 Maryyy ben atak programını kullanıyorum şuan kızım 3. Atağında ama çok şükür bişey olmadı daha 😄 bakalım 4. Aya adım atsın anliycam ben de