Elif34nur 2 yaşında vitamin boy yada kilo için hangi ilaçları yada balık yagini kullaniyosunuz ben uzun süredir hiçbir sey kullanmadigimi farkettim memnun kaldiginiz etkisini gordugunuz neler var
Emineg35 Elif34nur 14 aylık oğlum dynavit d vitamini sidefer kan ilacı ve dynavit balık yağı kullanıyoruz. D vitamini 3 yaşına kadar kullanılacakmış. Balık yağı bitince mollers alacağım. Balık yağına 1 yaşına girince başladık. Ek bi takviyeye gerek duymadı. Kan değerlerine bakıldıktan sonra kan ilacına devam edip etmeyeceğimizi söyleyecek doktorumuz.
Fatma69 Elif34nur yaz dönemi diye suan hiç bişey vermiyorım nedenini bende bilmiyorum 😆ama sonbaharda argivit kullandım çok da memnun kaldım boy uzaması için etkili oldu
Elif34nur Fatma69 argivit bayadir aklımda hatta post acmistim bi kez kullanip memnun kalan varmi diye sizin kız mı erkekmi
Fenty Elif34nur Boy biraz genetik olduğu için bir şey vermedim ama bağışıklık için ocean balık yağı, propolis, karadut şurubu ve karamürver veriyorum haftada bir iki kez. Propolis için doktora danışmadan kullanılmamak lazım diğerlerini alabilirsiniz.