545403 Bebeğiniz ile alakalı Rektal polip diye bir tanı aldınızmı?Yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
545403 Pnarr94 merhaba, çok gecmış olsun,süreç nasıl ilerliyo sizde pekı şuan bizde şuan 6,5 aylıgız herhangi bir büyüme yada küçülme yok denıldi bidaha kı ay alalım dedi doktor.Pekı şuan bebegınız nasıl iyımi, bizde cok sıkıntı ediyoruz da🥺
Pnarr94 545403 hiç bir skntı yok üzülmeyin bende çok korkup üzüldüm ağladım ama çok şükür birşey kalmadı antibiyotik kullandık ilk önce sonra kolonoskopiyle alındı ufak bi operasyonla simdi 11.5 aylığız çok şükür iyiyiz 🙏 geçmiş olsun 🙏
Zzzz Pnarr94 merhaab nasıl bişeydi kızımda makatında var minicik bi et parçası gibi şişmiş gibi öyle bişey mi belirti filan oluyo mu
Pnarr94 545403 Ne demek bende çok arastrmştm internette çok korkmuştum kaç doktora yazdım ama hiç merak etmeyin korkulacak bir durum yok umarım sizde kolay bir şekilde atlatrsnz ama bizim doktorumuz kalmasını doğru bulmadı anlattı uzun uzun alınmasında fayda var yani belki de şuan hepimizin bağırsağında var ama bilmiyoruz dedi olabliyormş. İçinizi ferah tutun bol bol dua edin atlatıcaksınız hayırlısıyla inşallah çok geçmiş olsun 🥰🙏
545403 Zzzz merhaba,bizim gaz sıkıntımız var sıye gıtmştık, doktorumuz baştan aşagı muayene ettı,çatlakları farkettı makatta vr küçük bi çıkıntı oldugu gordu cerrahıye gonderdı,yanı bizim kı dılarıdan bakınca bellı olmuyordu