Aleynatnr45 Bu çaydan istedim zayıflamak için kendim kilo veremiyorum kortizon kullandığım için iştah açıyor ilaçlarım o yüzden iştah kesecek bişeu arıyordum bu çayı gördüm istedin bakalım kullanan fayda gören var mı
123_azra Aleynatnr45 canım bn kullandım tadı berbat kokusunu duymamak için balkon acıkıp aglayarak mıgdem bulanarak ıcıyordum ve 1 kg bile fayda etmedi ımkanın varsa bolca spor yap hareket et ve diyetisyen destegı al
nidas_mom Aleynatnr45 bu değil ama thiny tea bitki çayını içiyorum ben hiç iştahım yok tamamen kesti. Regl dönemimde ki o ucu bucağı olmayan tatlı ve yemek yeme isteğim tamamen kesildi falan çok memnunum mayıs başında başladım 10 kilo verdim bugüne kadar
Aleynatnr45 Bendenizsirine kullananlar çok memnun yorumlarında ona güvenerek aldım ve tabi çayla kalmayacak ben de çaba göstercem spor VS desteklersem olacak insallah
Bendenizsirine Aleynatnr45 hadi bakalım verirseniz yazın hayatım.boyunca şu çay kahveler bilmem neler hiçbirini yapmadım kendi cabamla verdim birde şu ilaçlar nasil kilo aldırıyor cozemiyorum o kadar hormon ilaçları içiyorum ona bağlanıyorum çünkü yemek yemezsen almazsın.. Daha once 20 kilo verdim:) bu aralar çok almışım 10 kilo daha verdim hayatım alıp vermekle geciyor
Aleynatnr45 Bendenizsirine aldırıyor ilaçlar doktorum kendisi de söyledi içince yemeden bile ödem topluyor her yerim bu ay kullanmadım 1 hafta da tartı da 4 kilo fark etti 1 haftada verecek değilm o kiloyu netice de her yerim. Şiş farkındayım bunun şişim inince hissediyorum
[silindi] Bendenizsirine emziriyor musunuz? Neler yapıyorsunuz nasıl veriyorsunuz. Ben bir yapayım dedim sütüm etkilendi 🤷🏻♀️
Bendenizsirine [silindi] ben çocuk doğurmadim valla diyetisyen eşliğinde verdim ablamda beni görünce oda gitti olamaz 5 aylik oglu vardi emziriyordu 90 kiloydum suan 64 kilo 🙂