Zyno34 6 aylık bebeğim uykuya zor geçiyor , uyuduğunda da sürekli ağlıyor , uyanıkken ağlama olmuyor ama (gece uykusu)neden olabilir ne yapmam gerek acaba
1Sosyalanne Zyno34 Aynısını yaşıyorum 7.ayına giricek birkaç gün sonra ilk defa böyle oluyor dişte daha çıkarmadık😮💨
Sulee_ Zyno34 benim bebeğimde 8 aylık demin bende aynı postu açtım uykusunda ağlıyor inler gibi sesler çıkarıyor dişten sanırım
2103mnl Zyno34 aynı postu dün açtım benimkide 6 aylık 1 haftadır her gece uykuda 15 20 dk bir ağlıyor uyanmiyorda gözü kapalı dişi görünüyor ama çıkmadı ben dişten şüpheleniyorum saat 10 da uyuttum uyumadan önce bı Cay kaşığı calpol verdim normalde 20 dk bı ağlardı smdi 10 dan beri 1 kere ağladı galiba ağrısıni aldı calpol
Zyno34 1Sosyalanne dış belirtidi varmı peki ? Gündüz hiç sıkıntı yok gece olunca başlıyor uykuda gözleri kapalı ağlıyor
Ilaydacimen0325- Sulee_ benimde bebeğim sekiz aylık iki üç gündür uykuya zor geçiyor daha biraz önce uyudu annemlerdeyiz yerinide yadırgamış olabilir ama kalktı oturdu yani 10da uyur normalde gündüz uykularıda çok bozuldu sizin nasıl gündüz uykuları? Bazen 20dkk uyuyup uyanıyor ya
1Sosyalanne Zyno34 Salyası akıyor gündüzleri ve güldürmek baya zor bi uyku gerilemesi yaşıyoruz gece bağırarak uyandığı oldu geçti şükür sadece sürekli her saat başı ayakta oluyorum 🥺
Sulee_ Ilaydacimen0325- evet bizimde aynı şekilde gündüzleri çok kısa uyuyor bazen besige koymamla kalkması bir oluyor bir tek en uzun gece uyuyor sabaha kadar eli hep ağzında dış belirtileri var ama çıkarmadı hiç dış sizin çıktı mı?
Ilaydacimen0325- Sulee_ bizimde çıkmadı diş hala acaba ondan mı böyleler anlamadım gündüzleri güzel uyurdu çünkü ama bir haftaya yakındır hiç iyi değil çok sık uyanıyor gecede sık kalkıyor emmeye
Sulee_ Ilaydacimen0325- benim bebeğim emmeyi bıraktı sadece biberonla içiyor mama felan ama gece uyanmıyor hiç dişten sanırım diş çıkaracaklar hayırlısıyla bir atlatsak kıyamıyorum ben uykuda inledikce içim gidiyor