Pdselin Erkek bebek için 1.yaş doğum günü balon renkleri ve balon alınabilecek güvenilir sayfalar.. beni bi aydınlatın annelerim yardımınıza ihtiyacım var
mom2 Pdselin hayırlı akşamlar bende şuan hazırlık yapıyorum safari konsepti düşündüm ve Trendyol dan tek bir sayfadan ürünlerimi sipariş vereceğim maksimum 250 tutar hepsi ikramliklar hazırlayacağım pastayida kendim yapmayı düşünüyorum sade ve güzel birşey düşündüm eğer ayrıntı istersen almak istediklerimi ve fikirlerini seninle paylasabilirim
Gece_ekspresi Pdselin ben 1 yas icin safari konsepti yapmistim parti sus malzemelerini kendim aldim hazirladim masa falan iyi oldu
Aybo Pdselin ben 1 yaş için bohem bir parti yaptım, sade ve havalı idi, jütten isim banner, pampas, ahşap one yazısı ve yeşil tonlarda balon zinciri yaptım, naked pasta tercih ettim, masaya sunum hazırlamadım, gayet şıktı
Pdselin Aysegulkrsd malesef o kadar bütçe ayıramıyoruz aile arasında olucak sade şık ve görseldekine uygun gönderilen balon renklerine ihtiyacım var
Pdselin mom2 iyi akşamlar çok isterim bu konuda fikir alışverişi yapmayı çünkü asla karar veremiyorum
mom2 Pdselin hocam arka fon olarak elimde kurdaleler vardı turuncu yeşil sarı lacivert olarak beyaz bu rkurdelaya diktim uzunlamasına aralarına boşluk koyarak o boşluklara da krabon kagiti yapistiricagim sadece krapon kağıdından da olur arka fon hatta güzel duruyor bende kurdela olduğu için değerlendirmek istedim sonra masaya küçük paketlere patlamış mısır koyucagim limonata ve Reyhan şerbeti yapıp koyucam ikram masalarına süsleme masasinin ayaklarının olduğu yere balon standı alıp onların önünü kapatacağım fonu usiklandiracagim çünkü bahçede kutlamayı düşünüyorum dediğim gibi pastayı kendim yapıp üzerine copsislerle safari hayvanları dikip iyiki doğdun pleksisi takicam
Pdselin Aysegulkrsd birkaç satıcının ürünlerini kullanıcılar fotoğraf olarak yüklemişler de satılanla alakası yok.aslında o yüzden biraz güvenemedim renklere
Aysegulkrsd Pdselin geri ücretsiz gönderebilirsiniz orda benım sureklı güvenilir alısverıs yaptgm site 15 gun içinde ıadede var hoaunuza gitmezse gönderrsınız
Dunyayigeziyorum Puanı yüksek olan sayfalardan alışveriş yapın bizimde yarındı doğum günü yazlıkta yapalım dedik yağmur yapacak dediler haftaya erteledik .kendi aramanızda kızıma küf yeşili renklerini tercih ettik .ama tabi safari renkler de katmayı düşünüyorum araya .birde pasta üstüne one yazısı aldım.balon çubukları aldım .zincir balonla uğraşamam.birde afiş yaptırmayı ve hediyelik olarak foto magnet yaptırmayı düşünüyorum . Eğer kafam rahat etsin derseniz hepsi bi arada setler Çar uygun .trendyolda 1yaş yazın çıkıyor
NurCum İlla Safaride Tek Renk Kalmayın Eğer Fikir İsterseniz Ben Atim Herşeyi Kendim Yaptım. Balon vs alıp
Alpereninzeynosu Merhaba kbk market balon doğum günü ürünleri gayet kaliteli öneririm. Gasteustupeynirekmek magnetleri cok iyi ben yeni dogum gunu kutladım cok iyiydi
Pdselin mom2 hocam deyince nedense öğretmensiniz gibi geldi 😊 benim malesef el işine hiç yeteceğim yoktur o yüzden hazır seçeneklerden devam 😊
NurCum Pdselin aslında daha değişik fikirlerim vardı lakin gelebilmesi uzun sürdüğü için bunu yaptık inşallah seneye daha erken verip bekliycem gelmesini😁
Gece_ekspresi Pdselin oturdugunuz yerde sus evi parti malzemesi satan yerler yokmu ben oralardan almistim