Mekselinda00 Belki çocuğu uyuyordur sen nerden biliyorsun acaba belki babası evde babasıyla vakit geçiriyor anne de dinleniyordur şuan ben çocuğumu uyuttum kahve suyumu koydum forumda postlara bakıyorum yani kadın ayrıca bu kadar sinir olmanı gerektirecek ne yazmış ki çokta haklı bugün 5 dk yarın 10 diye gidiyor yani alıştırıyorlar sonrada engel olamıyorlar küçücük çocuklar hatta bebek elinde tlf bizim zamanımızda tlf bile yoktu ben kaç yaşındaydım tlf çıktı oda siyah beyaz ekran yani TV desen biz sokakta büyüyen nesildik ekranla olan ilişkimiz bebeklik döneminde mi başladı kadın yaşamış ki böyle bir yorum yazmış akşama kadar kim aktivite yapacak herşey aktivite mi kaliteli zaman geçirmek önemli ekranında hiç bir kaliteli yanı yok malesef.Beslenmesi, uykusu, banyosu, oyuncağı, kitap okuması, parka ya da açık alana çıkması bir sürü şey yapılıyor akşama kadar ekransız da hayat geçiyor küçücük çocuğun ekrana ihtiyacı yoktur ekrana anne baba az işimi yapayım yemeğimi yapayım az nefes alayım diye ihtiyaç duyuyor