Theteacher 21 aylık oğlum var hala tv izletmedim ama hastanede yattı o zaman sadece video izledi 9. Ay civarıydı. Sizin gibi tek bakıyorum eşim geç geliyor. Gün boyu zorlanıyorum. Bir rutinimiz var. Sabah 7 gibi uyanırız 8.5 gibi kahvaltı sonra yere oturur oyun oynamaya çalışırım çok aktif bir oğlum var 5 dk durmaz yerinde sabit kalıp oyun oynamaz pek oynadığı kadarı ile lego, araba ses çıkaran oyıncaklardan yararlanırım bir süre kendi haline bırakırım o arada evi gezer odayı gezer ben çay içerim. Tabi bu arada milyon kez yanıma gelip yapışır. Sonra kitap ınceleyeme başlarız en az 4 kitap değişiriz okurum bir süre sonra eline veririm sayfa çevirir falan hala ısırdığı için kontrollü bir şekilde tabi. Meyve tarzı bişeyler atıştırır sonra öğlen uykusu 12 civarı yatar 2 saat kadae uyur. Ben o arada bebeğime akşam ve öğlen yemeği hatta kendi akşam yemeğimizi geriye kalan temizlik işlerini hallederim tam bitti derim ve oğlum uyanır. Biraz oynarım açılır sonra öğlen yemeği ve sabah yaptığım rutinleri başa sararım. Oyuncak,kitap, müzik dinleme dans etme, balkona çıkarırım konuşurum. Sonra yemek yeriz aşağı ineriz 2 saat kadar eve geliriz tabi canım çıkmış olur. Biraz kendi haline bırakırım sonra yavaş yavaş uyku hazırlıkları yine kitap okuma ve 9 gibi kapanış 😂 tabi sabaha kadar 2,3 kez uyanır. Bu şekilde benim bir günüm. Sizin bebeğiniz daha küçük biraz daha büyüdükçe dışarda gezme isteği artacak o zaman bol bol dışarda vakit geçirirsiniz tv içinde erken biraz daha idare etmeye çalışın biliyorum zor oluyor ama inanın oluyor