Mihrimahveannesi Ayazdefne 2 aylıkken başladı hala devam ediyor. Uyutup uykusunda emziriyorum eziyet resmen. Ne mama alıyor ne biberon..
Jelibonsmom Ayazdefne 3 ay 6 günlüğüz memeyi tamamen bıraktı uykuda bile almıyor, sağıp veriyorum biberonu da almıyor diliyle itiyor kafasını sağa sola çeviriyor asla içirmiyoruz 😭
Dkonl Aynen canım ya şuan 3 ayına girecek zorla ağlayarak ayakta yiyor dediğin gibi uyukluyken sadece sorunsuz yiyor 12. Hafta atağı olabilir belki bizim sizinki kaç aylık
gamze-yigit Bende öyle gündüz emzirmek zulüm Gibii gece çok şükür iyi mama da veriyorum sana ona alıştı çok üzülüyorum yoruluyorum ah ah😔
Ayazdefne gamze-yigit ben mama verdim içmedi en kötüsü biberon da almıyor biberon alsa sütümü sağarım
Mihrimahveannesi Jelibonsmom bende öyle biberon alsa mamaya da sütümü sağıp vermeye de razıyım ama biberon da almıyor. Şırınga ile vermeye çalışıyorum onda da çok ağlıyor istemiyor şuan 4 aylık inşallah düzelir diye bekliyorum
Jelibonsmom Mihrimahveannesi ben bugün ocean d vitamininin damlalığı ile içirdim sütü.. şırıngadan iyi bence, en azından çok dökülmedi, deneyin isterseniz