Simos22 Hangi marka gögüs pompası kullanıyorsunuz manuel e bebek markasını aldım ancak belli süre sonra sağımı azaldı bu yüzden yeniden almak zorunda kalacağım kullanıp memnun kaldığınız markalark söyler misiniz
25moonlight2021 Simos22 baby plus elektrikli göğüs pompasini şiddetle tavsiye ediyorum. 8 farklı modda çalışıyor çekim gücü çok iyi .
LadyMarmelatte Lansinoh manuel el pompası aldım almaz olaydım hiçbir işe yaramadı sonra lansinoh’un elektrikli çift pompasını aldım tekli alsam olurmuş ama aylarca bunu kullandım çok da memnun kaldım fakat önceden bilseydim kesinlikle hastane tipi elektrikli pompa alırdım
gamzeonur Wee elektrikli pombasını kullanıyordum 1yıl boyunca günde en az üç kez kullandım çekim gücü mükemmel 👍🏻
Kbr_alp Lansinoh ve mamajoo kullanan biri olarak kesinlikle mamajoo lansinoh dan asla memnun kalmadım İlk önce mamajoo kullandım daha sonra ablamın lansinoh denedşm asla mamajoo gibi değil
Yagmurssss1 Medela maxi çiftli kullanıyorum tek kelime harika bir ürün bakın derim fiyatı biraz pahalı , arkadaşımda baby plus kullanıyor çiftli ama o sağım esnasında birini kullanıyor çekim gücü düşmesin diye