Melisa35 Meme mama ilerliyoruz. Memeden hemen sonra değil de aç gibi olduğu zaman 90 CC mama veriyorum yeterli mi sizce? Günde 4 kere falan 90 CC içiyordu. 600 Gr alıyor ortalama ayda
Meryemceee922 Melisa35 Bende meme+mama ilerliyorum. 4 saatte bir 150 cc mama veriyorum. 90 cc az değilmi doyuyormu ?
Melisa35 İçiyor olucak. Emziriyorum yarım saat 1 saat sonra falan veriyorum 90 CC. Ya da mesela uykudan uyanınca gögsüm de boşsa o zaman veriyorum 90 cc
Aysimannesi Melisa35 nerdeyse birebir aynısını yapıyorum ben de 5 ay 4 günlük sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum onu da emdikten sonra istemiyor araya 1-2 saat girince veriyorum mamayı
Melisa35 Mnvvr63 hipp 1 combiotic içiyor ama Aptamil e geçmeyi düşünüyoruz arada 2 numara Aptamil veriyorum günde 1 kere alışsın diye
Melisa35 Aysimannesi ben de işte öyle yapıyorum ki sütüm biriksin diye 3 saatten aşağı dolmuyor göğüslerim
Melisa35 Mnvvr63 fiyatı çok daha uygun hipp e göre. Bir de daha ulaşılabilir bakkalda bile var artık 😅
Melisa35 Meryemceee922 valla doyuyor gibi bezleri dolu ve yeterli ama bilemedim işte sizin bebek daha küçük mesela. Memeden sonra mı vermiyorsunuz mamayı?
Meryemceee922 Melisa35 Beslendikten sonra hani kaldırıyoruz ya gazın çıkması için gaz çıkar çıkmaz yatırın belli bir süre kaldırmayın. Gaz çıktıktan sonra sırtına vurmayı bırakın. Ben öyle yaptığım için kusmuyor hiç.
Melisa35 Meryemceee922 ah keşke dursa keşke yatsa eli dursa ayağı ayağı dursa kolu durmuyor anında dönüyor ya sağına ya soluna kaldır beni diye ağlıyor
Meryemceee922 Melisa35 oyy yerimm ben onu benimkide öyle o esnada oyun falan oynamaya çalışıyorum konuşuyorum biraz sakinleşiyor 😊😂