g-k-s0212 En yakın arkadaşım hamile ve seçtiğimiz birkaç isim var bir türlü aaa bu olsun dedirtemedim 😀 Sizden de öneri almak istedik ☀️
Ilaydacimen0325- g-k-s0212 oğlumun adı Zeyd Ali ve anlamı çok güzel…🤌💖 çok araştırdım bende dini anlamı olmasına çok dikkat ettim herkeste olan bir isim yada yeni çıkan isimlerden de istemedim o kadar içime sinerek koydum ki anlatamam…
Naturall g-k-s0212 Oğlumun ismi Teoman ❤️ Ali, Pamir, Doruk, Can, Sarp, Ilgaz, Timur, Kubilay, Cihangir, Pars, Arslan, Mustafa Kemal, Aybars, Çağan, Çınar, Barlas..☺️
g-k-s0212 Naturall teşekkür ederiz benim oğlum da Kartal Sarp. Arkadaşımın eşinde şöyle bir istek var; starbucks çocuğu ismi olmayacakmış 😀 arkadaşım da derin anlamlı bir şey arıyor. Zor bizim işimiz
Gmznr2909 Naturall teoman benim de çok hoşuma gidiyor ama biz teoman in oğlu metehan ismini koyduk oğluma 😊
Birkedibirbebekkkk g-k-s0212 güneş sistemini oluşturan 9 gezegenden biri -ateş Bu iki anlami var ama ben anlamini bilerek koymamistim ☺️ bir futbolcuda duydum cok hosuma gitti birde kimsede duymadim bu nedenle sectim ☺️