Saafie Ezlina Bebeğime Bebelac kullanmıştım çok köpürüyordu , kızıma da çok gaz yapmıştı.. hipp kullandım doyurucu değil ama smada çok memnun kalmıştım
48316ELIZAN Ezlina bebelac gold kullaniyorum gecen ay 1.500 kg almisti bu ay 950 gram almisti . Hipp kullandim daha once o da haftada 500 gram aldirmisti tabi mamayla mi alakali tam olarak bilmiyorum benim bebegim istahli biraz.
Aleyna_nur19 Ezlina ben cok memnunum ilk dogdunda aptamil kullandık cok gaz kabızlık yapmıştı ablam hipp kullanıyordu cok memnundu o yüzden hipp kullanmıştım cok memnun kaldım snra 1 numarasını bulammaıştım sma geçmiştim ama aptamil de olduğu gibi kabızlık vs kusma yptı bebelac gold denicem dedim denedim hiç bi sıkıntım olmadı oğlum 6ay22 günlük hem ek gıda hem mama içiyor
48316ELIZAN Ezlina bebelac gold hipp organik combiotik tatlari guzel ben mamati yaparken tadlarina bakiyorum genelde 😊 sma ve aptamil bebegim sevmedi yemedi bende sevmedim balik gibi kokuyor .
LadyMarmelatte Başından beri Aptamil kullanıyorum gazı olduğu için Aptamil Conformil ve reflüsü olduğu için de Aptamil AR ölçeğine göre biberonda karıştırıp kullanıyorum. 1 ayda 1 ya da 1,5 kg aldırıyor.
Aleyna_nur19 Ezlina bu arada hep 500 gr bazen 700 gram alıyor 8 kiloya yakındır diye düşünüyorum en son 7.500 gr dı
Aleyna_nur19 Ezlina şu da varki 5 aydan snra mı 4 aydan sonramı bebekler hep gr alır kilo almaz demişti doktorum
Ezlina Aleyna_nur19 ewet benim doğduğundan beri çok az alıyor sadece ilk ay 1 kilo aldı sadece anne sütüyle şimdi 6 aylık 5 400 1900 doğdu o yüzden mama takviyesi yapmak istiyorum
Momonlyn Ezlina Ben kullanıyorum ama ağırlıklı anne sütü veriyorum, bebeğimin kilosu iyi olması gerektiği gibi gidiyor
Tugcesilam Ezlina ben kullandım kilo alımıda gayet iyiydi ve cok memnundum mamayı bırakana kadar bebelac gold kullandık