Merakliannecik bence forumda like gibi dislike özelliği de olmalı. Belki o zaman linçler azalır gibi geldi. Gerçi ben bu formun linç kokan özelliğini en çok seviyorum. Bu bir öneridir.
Minikcivcivim Merakliannecik olabilir bence ama linççiler yine devam edecektir onlara engel bi durum olmaz 😂
Artizneararlabazarda Merakliannecik post silme kolay fotoğraf yükleme gelse ilk dislike atılsa ne atiyorsun derler valla dndndb
Merakliannecik Artizneararlabazarda kavga çıkar işte ne güzel hele bir de dislike atanları görebilirsek of of of 😂😂
Merakliannecik Laden Yani bir yorumu beğeniyorsak beğenmeme özgürlüğüne de sahip değil miyiz? Birisi çıkıp yorumumu neden beğenmediniz dislike attınız demez ki. Derse o yorumu da dislekelarım 😄
Benkimimki Laden Asıl böyle olursa gereksiz tartışmaların önüne geçilebilir bir derece. Ben mesela dislike olsa basar geçerim ama yok kendimi tutamıyorum bazen tartışma çıkıyo. 🤷♀️
Laden Merakliannecik beğenmediklerinde de söylüyor annelerimiz sağolsun. Sonra bizim mesai başlıyor böyle olunca😁