Ozgeb Burgaz’da önerebileceğiniz, eve gelip bebek bakımıyla ilgilenecek günlük ev işlerine de yardım edecek biri var mı ??
Asya39 Ozgeb benim bi tanıdığım var ama şuan perde dikiminde çalışıyor bi atölye de kendisi yıllarca bi aile yanında çocuk bakıp ev işi de yaptı kendisine soracağım yarın belki çalışmak ister bebek kaç aylık kaç saat çalışıcak ve nekadar ücret vericeksiniZ
Asya39 Ozgeb İnstagram adresinizi verirseniz irtibata geçicek kadın söyledim kendisi zaten bu konuda iyi bi ailenin 3 çocuğuna baktı sordum kendisine tamam dedi
Asya39 Asya39 Ozgeb ekledim sizi instagramdan ben Gülten Alp acar adım ordan konuşalım ben size gereken irtibat numaralarını söylerim
Ozgeb Nida123 ücret karşılıklı konuşmayla, beklentilerle belirlenir diye düşünüyorum. Bebeğime iyi baktığı sürece ücreti kendi belirleyebilir
Ozgeb Asya39 ozgdger instagram adresim, yalnız eylülde ben iş başı yapacağım. Oradan ulaşırsanız daha ayrıntılı konuşuruz
Ozgeb Nida123 kusura bakmayın ama siz her duruma bu şekilde yaklaşıyorsanız eşinizin gözünün dışarıda olması çok normal. İnsan gibi bir soru sordum trollemenizin ne anlamı var gerçekten anlamıyorum. Hayır sizi rahatsız eden ne bu durumda?