Kinginthenorth Merhaba herkese. Sabah uyandım bütün vücudum dökülüyordu arada sıtma tutuyor, boğazım kaşınıyor, ateşim 37,5-38 arası. Gece çok ince giyinmiştim üstüm açık yattım acaba üşüttüm mü yoksa covid mi bilemedim 😔 sizlerde belirti neler olmuştu?
BuseBlt Kinginthenorth benim belim ve sırtım çok ağrıyordu ateşim sürekli yükseliyordu her olctugumde. Parol içiyordum düşüyordu ama birkaç saate sonra tekrar yükseliyordu. Boğaz ağrısı ve ertesi gün de (test yaptirdigum gün) öksürük başlamıştı
Hmz_gkc Kinginthenorth Benim ki boğaz ağrısı ile başladı sonra burnum aktı. Eklem yerlerim ve sırtım çok ağrıyordu. Koku ve tat tamamen gitti. 1 buçuk ay sonra gelmeye başladı. Bir de hamileydim 6 aylık hiç ilaç felanda kullanamadım öylece atlattım birde aşırı baş ağrım olmuştu.
BuseBlt Kinginthenorth ben çok önce olmuştum önceki kıştı en yoğun olduğu zamanlardandı ilk 3 gün grip gibiydim sürekli hapsiriyordum vücut ağrısı çok oldu bende ayakta duramıyordum. Vitamin kullanın değilseniz bile iyi gelir suya atılanlardan. Geçmiş olsun
Kinginthenorth BuseBlt geçmiş olsun size de. Bende de aşırı halsizlik var her yerim acıyor. Üşütmğşümdür umarım sadece 😔