Oykummmmm Kızlar bakar mısını, tahmini dogum tarihi 30 haziran. Doğum günü 19 haziran kız bebek asırı huysuzlasti surekli meme ve kucak istiyo atak doneminde miyiz ne kadar surcekk yardimm??
Sedaaay Oykummmmm atak dönemindesin 5gün kalmış bitmesine biraz daha sabret meme reddi benim gibi erken yasıyorsun
nhlnhl Sedaaay ya benim oğlumun Doğum tarihi 27 Mayıs doğması gereken tarih 6 Haziran. Biz de atak dönemine girdik ama ne zaman bitecek bakabilir misiniz rica etsem 🙏🏻
Oykummmmm Sedaaay cok tesekkur ederim 10 dk uyuyo kalkiyo ne yapsam aglamasini kesemiyorum illa memede uyucak kaburgalarim agriyo artikk..
Oykummmmm Sedaaay cok tesekkur ederim 10 dk uyuyo kalkiyo ne yapsam aglamasini kesemiyorum illa memede uyucak kaburgalarim agriyo artikk..
Oykummmmm Sedaaay cok tesekkur ederim 10 dk uyuyo kalkiyo ne yapsam aglamasini kesemiyorum illa memede uyucak kaburgalarim agriyo artikk
Sedaaay Oykummmmm bırak emsin benimde ilk zamanlar sırtım parmaklarım ağrırdı emzırirken sonra düzeliyorlar çekeceğin şurada max 3ay kadar idare et annesi 😊poposunu bezin üstünden pışpışla ninni söyle yada YouTube uyku müzikleri aç ben 2bck ay dön makinası sesi ile uyuttum 😊