Hndnrsl slm cnm oncelikle uzun bi surecti ve tamamen kizima bagli ilerledi. Bi cok doktora gittim hepsi farkli farkli seyler soyledi. Kimi cubuk kraker cips dene dedi kimisi ac birakmayi onerdi kimisi once yemegi onune koy kendi ellesin yemeyi denesin dedi. Benim bebegim cignemeyi bilmiyordu en basindan makarna muz herseyi agziyla yumusataraj yiyordu. Bende cips ve cubuk krakerle cignemeyi ogrettim. Cips verince bende yedim karsisinda cigneyince ses cikinca aaa ne guzel ses cikio diyip sasirmis gibi yaptim oda ayni sekilde heveslendi. Ama bu birden olmadi tabi. Ayrica ele gecirilen parmak dis fircasini onermisti doktor fircala onunla agzini kesfettsin demisti.normal fircalylada olur tabi fircalarken arka dislerine damagina dis etlerine dokun uyari ver demisti. Ve birde elimi kolumu isirmasini istedim mesela dislerini agzini sıksın diye. Elimi verdim hadi isir bakalim aaa cok guclusun nasil isirabiliyorsun gibisinden. Benm cocugum hep blendir yiyordu cignemeyi bilmedigi icin. Sonra blendiri biraktim. Yemeklerini cok cok kucuk dograyarak pisirdim. Sana onerim patates yemegiyle baslayabilirsin. Patatesi küp küp ama cok minik dograyip pisir o sekilde yemeye daha kolay alisiyorlar. Aklima bunlar geldi. Sormak istedigin birsey olrsa yardimci olmaya calisirim