Miran-pozan22 1 aylik bebegime kullanmak istiyorum biogaia mi Sab Simplex öneriyorsunuz gaz sancisi icin,
Eyllada Miran-pozan22 biogai gaz ilacı değil probiyotik ama gaz cikariminda işe yarıyor biz ikisini birlikte kullandık
Balkupum2505 Miran-pozan22 aguline tek gecerim kolikligimizi onla atlattik tavsiye eden doktora hâlâ aklima geldikce dua ederim bitkisel ayrica bagirsak düzenleyici
Cennet-Eserr Miran-pozan22 mommys bliss gripte Water doktor tavsiyesiyle kullandık biz gaza da uykuya da çok iyi geldi tamamen bitkisel bi şurup uykuya geçişleri de gündüz uykularını da uzattı pahalı bi şurup ama biz çok faydasını gördük.
hlmeoztrk Sap simplex kullandım yeni doğduğunda 1 ay kullandık sonra bıraktık faydasını gördük kullanmaya gerek bile kalmadı
Elfglcskn Miran-pozan22 ben çareyi nurse harveys colex şurup ve metsil damlayı beraber kullanarak buldum. Colex bitkisel bir takviye ilaç değil bebeğime icirdikten sonra gazini çıkartıyordu. Tavsiye ederim doktorunuza da sorabilirsiniz.
neva26 Miran-pozan22 belki bizde böyle olmuştur ama bize doktorumuz nurse harveys gaz dAmlası ve nbl probiyotik vermişti düzenli kullandık bana mısın demedi. Her akiam yemeğinde bir tatlı kaşığı kimyon döküyorum yemeğin üzerine. Alttan üstten kendiliğinden gaz çıkarıyor kızım. Kolik ağrıları kesildi. Bir de ben süt ürünlerini minimuma indirdim. Çok nadir yiyorum içiyorum. Denemekten zarar gelmez.
Htugcea Balkupum2505 kaç günlükken başladınız kaç damla verdiniz gerçi şurup mu bilmiyorum şurupsa kaç ml verdiniz
Balkupum2505 Htugcea onu eczaciniz yada doktorunuz söylüyo gününe ayına gore şu kadar verin diyo 1 aylik falandi sanirim belkide o kadar yoktu bile