tugbapolatmisirli Merhaba kızlar bebeğim 22 günlük kilo alımı çok iyi ama sürekli emmek istiyor uyuyunca hemen uyanıyor karşı da çok sert çok gazı var. Doymadıgı için mi uyanıyor acaba mama takviyesi yapmalı mıyım? Mama verirsem daha çok gazı olur mu
Umutveannesi tugbapolatmisirli benim bebeğim de bir hafta kadar çok emmesine rağmen yatağa koyunca uyanıyordu düzenli uykusu olmamıştı. Emzirme danışmanıyla görüştüm sondaki yağlı sütü emmiyorsa uykuya dalamaz demişti. Şimdi emzirmeden önce ellerimle biraz sağıyorum şeffaf su gibi olan sütü akıtıyorum yağlı süte geçince emziriyorum. Bir de o şekilde deneyin isterseniz
Merveada21 tugbapolatmisirli kilo alımı iyise mamaya gerek yok ilk 3 ay kadar sürekli emmek anne kokusu istiyorlar sabırlı olun mama işine girmeyin gelişimin de sıkıntı var kilo almiuor olsa neyse sırf gaz içinde dikkat edin yediklerinize ictiklerinize rezene çayı için yemeklerde kimyon kullanin
Merveada21 Merveada21 tugbapolatmisirli uyanma sebeplerinde emzirme sonrasında yeterince gazı çıkmadığı için de uyanır bebek sadece bir kez gegirdi diye bırakmayın ben emzirdikden sonra 40 dk gaz çıkartmak için uğraştığını bilirim gazı cikmayan bebek uyumaz aclikdan değil ki kilo alımına da iyi demişsiniz baktınız olmuyor doktorunuza danisip gaz damlası kullqnin
Merveada21 Umutveannesi ya suyun da bebeğin ihtiyaci var anne sütündeki su da vücuduna lazım bebeğin sefaf direk verin bebeğinize bence ilk defa duyuyorum böyle bisi