selambensid 1 buçuk yaşında bir kızım var 4 aylıkken süt alerjisi ve çoklu besin alerjisi çıktı. Şimdi 5 günlük bir oğlum var ve gürültülü kaka yapıyor sizce buda mı alerjik 😔 kızımdan çok çektim aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum çok üzülüyorum lütfen bir akıl verin 😔
Arenilay- selambensid aynı şeyi şuan bende yaşıyorum 14 aylık oğlum 15 günlük kızım var oğlum alerjik bebekti 1 yaşta bitti şimdi kızım mukuslu gürültülü kaka kusma ara sıra yeşil kaka ve az önce de bezinde kan gördüm benimki netleşti alerjik olduğu kakasını iyi takip et canım bende pazartesi gaita testine götürüp rapor yazdırıcam hemde diyete başlıcam 🥴 inşallah sizin yoktur🙏🏻
Fatosahinibrahim27 selambensid alerjiktir cnm benm ilk oğlum oldu sırf bu yüzden tekrar cocuk istemedim ama supriz Bi şekilde ikinci oldu oda alerjik ve küçük oldukları için testtede çıkmıyor
selambensid Arenilay- pazartesi kontrole götürecem ama o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan anlatamam 😔 size de çok geçmiş olsun çok üzüldüm sana da Allah sabır versin 😔😔🙏
selambensid Fatosahinibrahim27 doktor iki bebeğinde alerjik olabilir dedi ama olmayadabilir dedi bilemiyorum inşallah değildir.
selambensid 1ben1eymen gürültülü kaka, bitmeyen gaz sancıları, geçmeyen pişik, kakada kan, vücutta döküntüler, sürekli sıvı ve mukuslu kaka saatlerce savcıdan ağlardı.
Fatosahinibrahim27 selambensid bu belirtiler alerji belirtisi olmuyormu cnm banada haber verirmsn dr ne diyor benm iki oğluma böyle oldu
selambensid Fatosahinibrahim27 tam olarak alerji belirtisi kuzum yeni doğan 8 günlük bebeğimde maalesef alerjik..