Mommsf1 Ay bi canım cekti yaptım da off bir tatlı olmus bayıyo bırazda kıtır kalms tam yapamadım yaa sizce nasıl yapsam daha güzel olur yenıden yapçam 😂
Kaan01 Mommsf1 onceden serbet yapiyorum ve 1 e 3 olcu kullaniyorum 1 bardak irmik 3 bardak su seklinde pilav gibi sevmiyorum nemli seviyorum
BuseBlt Mommsf1 şerbetini süt su karışık yada sadece süt ile yapın çok güzel oluyo o şekilde. Şerbeti yapıp bırakıyorum sıcak şekilde oluyor o arada irmiği kavurup şerbeti döküyorum
Bendenizsirine Mommsf1 ben yaparken tereyağ ve yağ koyup güzelce kavuruyorum ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatiyorum kaynayan suyu ırmağın içine karıştırılarak güzelce ekliyorum ne şekerli olur nede tadı bayar tarifine uygun yapmalısın
Aycan1419 Kübra pelvan im tarifleri içinde var onun ölçüleri kıvamı çok güzel oluyo hep o tarfle yaparım bn çok beğeniyorum
Nur6102 Bence süt kaynat dök içine bidaha karıştır yani ben olsam öyle yapardım tamamen tahmini söylüyorum daha önce hiç başıma gelmedi mesuliyet kabul etmem ona göre 😅