Papatya2636 Kızlar nedense hiç beğenmedim içinde lastiği var bacağını sıkıyor iyi hoş sızdırmıyor ama bu seferde kızartıyor bol olmasına rağmen içinin lastiği çok dar
Siyahiniz Papatya2636 bizde 2 numara molfix kullanıyoruz 2 paket kaldi elimde 1 pakette 3 numara var bittikten sonra başka bezler deneyecegim hem bacağını sıkıyor hemde ıslak bırakıyor bende memnun kalamadım.
Alpylmz Papatya2636 bende molfix kullanıyorum 3 numara 4 alsam büyük oluyo bilemedim bazen ön kısımdan taşıryo bacakları sıkıyo ama 6 saatte dursa bazen taşmıyo bezi bebeland kullanıyıdum oda aynıydı
Sontvbukucu Papatya2636 kac kilo belki 1 numara büyük alsanız olmaz. Biz de molfix pure and soft kullaniyoruz oglum 10 kilo 4 numara kullanıyoruz baya memnunum icerigi de temiz bezin.
Annakarenina_19 Papatya2636 biz doğumdan beri Molfix kullanıyoruz memnunum kaç kilo bebeğiniz kaç aylık
Yaseminnecer Papatya2636 önlem botanic öneririrm oda güzel hem sıkmıyor hem sızdırmıyor hem uygun pişikte yapmadı
Sontvbukucu Papatya2636 pure and soft mu kullanıyorsunuz. Ben de birçok bez deneyip en az lastik izi yapan bunu buldum. Baya da tombul bacaklari poposu falan.
giresun Papatya2636 vallahi sleepy bin kat daha iyi mahfetti çocuğun bacaklarını kesti buna geçtim evet iz yapıyor ama buna şükrettim yani