Mucizeanne9 Arkadaşlar 5.5 aylık bebegımın sabah uyandık gözü akmış birbirine yapışmış açamıyordu gözü kızarmış ne yapabilirim ben sıcak su ve pamukla çapak kısmını temizledim başka Öner’iniz var mı
momy_16 Mucizeanne9 dalinle yikamamizi önermişti doktorumuz sicak suyla mendili islatin birazcık dalin onunla silin mikrobunu alıyor
Ninfea Mucizeanne9 evde fizyolojik serum varsa damlatın gözüne. O serumlar hem burun heö göz hijyeni için zaten. Geçmezse doktora da götüremiyorsanız sağlık ocağına en olmadı eczaneye danışın bi damla verirler.
Esraaltayyyyy Mucizeanne9 Önce oğlumda sonra da bende oldu doktor göz nezlesi dedi . Damla ve krem verdi . 3 gün kullandıktan sonra tamamen geçti .
Pelininannesii Bize de oldu doktorumuz antibiyotik merhem verdi, ılık suyla sabah akşam sildik ve her emzirme sonrası göze masaj yaptık. 1-2 güne düzeldi ☺️ Çok geçmiş olsun
Mucizeanne9 Pelininannesii çok hızlı çapaklanıyor sıcak suyla pamuk yardımıyla temizliyorum suyu soğuttuktan sonra da acaba yanlış mı yapıyorum sildikçe çok çoğalıyor
Mucizeanne9 Asaf_11 Eşimi bekliyorum dalini söyledim damla işe yaramazsa eczaneye sorar tekrar yapabilirsek yaparız dedi silinecek mi yıkanacak mı göz nasıl oluyor
Mucizeanne9 Esraaltayyyyy Eşimde eczaneden alacak insallah insallah geçer huzursuzluk yapar mı acaba çok uysal oglum ama bugün durmuyor
Pelininannesii Mucizeanne9 muhtemelen ılık pamuk var olan enfeksiyonu akıtıyordur. Siz gözü yapışmasın diye elbette pamukla silmeye devam edin ama enfeksiyon için kullanacağınız ilaçtan sonra düzelir anca, çok geçmiş olsun 🫶🏻
efelettin Öyle salgın ki göz sulanması çapaklanması. Doktorumuz bize damla verdi geçti. Dün rutin kontrolü vardı salgın var dedi. Eşim, oğlum, kızım hep böyleydi. Dünde arkadaşım yazmış bizimkide oldu diye.
sheyda9191 Mucizeanne9 şampuanıyla yıkayın. Ilık çayla silin. Ve evde varsa serum damlatın 2 damla. Ben geçen hafta aynısını yaşadım ve ertesi gün geçmişti. Gün içinde siz sildikçe daha çok iltihaplanacak ama geçer korkmayın. En fazla 3 günde biter. Ama içinizin rahat etmesi adına doktora götürebilirsiniz. Eczaneden ilaç krem alıp kullanmayın sakın.