Bsrmt Kızlar gece tek kalınca korkuyorum kalamıyorum bebegim 1 yasinda eşim haftada 4 gün gece çalışıyor akrabam yok burada eşimin akrabaları var onlar da kalabalik coluk cocuk geliyor yoruluyorum ne önerirsiniz nasıl tek kalıp rahat uyuyabilirim
Yagmur12 Bsrmt dualarla❤️Bende korkuyorum eşim evde olmasına ragmen korkuyorum ama sürekli ayetel kürsi okuyorum
Tekemerve Bsrmt canım benim eşim de vardiyalı çalışıyor 3 hafta da 1 haftası gece. Ve ben aklıma hiç korkuyu getirmiyorum inanır mısın bazen kapıyı bile kilitlemiyorum . Bebeğin sana yoldaş. Zaten hangi bi gün yanına birini çagiracaksin korkuyu unut. Bol bol ayet-el kursi oku ve yat . Zamanla alisiyosun
Devraninannesi Bsrmt canm korkuyu aklina koyma bende iki gunde bir yanlızım ve evimde bir lamba dahi acik birakmadan uyuyorum duani oku hic bisi olmaz insallah
Minikom_35 Bsrmt bende teyzemden gördüm teyzem de hep küçük bi çengelli iğne takılıydı sütyeninde veya giydiği tişörtte teyze neden takıyorsun dedim o da bunu takınca öyle korktukların olmuyo dedi bi de tabi kapılarını güzel kilitle dua et uyu hiç bişey olmaz iğne ye dikkat et ama bebeğin çekip ağzına sokmasın canım
Deletedmom116 Bsrmt o panik atak bende de var tek kaldığımda kafamda bir sürü korku senaryoları canlanıyor 🤦🏻♀️
Ummus-kaan Bsrmt kesinlikle dualarla eşim tıı şoförü oğlum doğana kadar çok korkuyordum uyku uyumuyordum çok sinirlerim bozulmuştu namaza başladım aksatmadan okudum gün içinde ve gece yatmadan mutlaka kuran okudum uyuyana kadar dua okurdum dua okurken uyuyakalırdım. Şimdi bi oğlum bi kızım var kızım daha 3 ay 25 günlük daha keyifli onlarla uyuyup uyanmak
Farahzeynep Televizyon veya radyoyu açık bırakarak uyuyabilirsiniz, ben sessiz ortamda korkardım, ses olunca daha rahat uyuyordum
zisanc Bsrmt valla ben de tek kalmaya korkuyordum mutlaka bir odanın ışığı açık kalacak anca o şekilde :)
KATRE_ Bsrmt Yattigin odanin kapisini kitle belki guvende hissedersin ve sunu dusun allah izin vermedikce hic birsey olmaz...
Deletedmom421 Bsrmt Canım eşinin bir gecelik üstünü yastığının yanına koy ve uyu ben eşim sabah işe gidince öyle yapıyorum bazen kabus görürdüm şimsi görmüyorum istersen internetten düni sitelerinden araştırabilirsin birde yatmadan bol bol ayetel kürsi oku özellikle felak-nas yani uyuyana kadar tekrarla zaten uykuya daldığının farkında bile olmayacaksın sabah huzurla yavrunla uyanıcaksın ❤️ Rabbim sizinle olsun Güzel Anne
iraz90 Bsrmt benim esimde bir hafta 4 gun yolda 1 hafta evde gurbetteyim esimin ailesiyle aram.iyi degil korkuyorum surekli icimde bir sıkıntı yanlizliktan ve karanliktan korkuyorum
MinikMucizemNil Ailem bizi hiç gece yalnız bırakmazdı. Çok alışmışım biz balayındayken eve hırsız girmiş bide onun korkusu bastı. İyi ki 8-6 çalışıyor eşim. Bazen akşamları mesai yapıyor yada gece yola gidiyor uyku uyuyamıyorum. Müzik filan dinliyorum. Çok korkuyorum