Feyzgb Kızlar eğitime direk klozet aparwtıyla başlayan var mı aranızda, lazımlıkla başlayanlar ne kadar süre sonra klozete geçti
Laden Feyzgb kızım klozetten korktuğu için klozete benzeye lazımlıklardan almıştım. Onun sayesinde korkusunu yendi ve klozete oturmaya başladı. Eğer böyle korkusu yoksa muhakkak önce klozet aparatıyla klozeti deneyin derim🌺
Tomris4646 Feyzgb 3 yaş 3 aylık her türlü aparat ve lazımlık da aldım her renginden bezime yapıcam diyor her şeyin farkında konuşması da düzgün Zeki bir çocuk ama ben tuvalet eğitimi veremedim nasıl yapacağım bilemiyorum
Minikcivcivim Feyzgb merdivenli klozet aparatıyla başladık ve devam ediyoruz. Çok rahat kendi işini kendi görebiliyor. Hiç lazımlık almadım bile. Direk merdivenli aparat aldım. Zaten öncesinde araştırmıştım bunu uygun gördüm iyi ki öyle yapmışım şuan çok rahatım.
Feyzgb Minikcivcivim kaç aylık? Birde onların oturma yeri plastik değil mi süngerli değil, rahat edebiliyor mu
Minikcivcivim Feyzgb evet daha rahat ediyor. Annemin evine süngerli aldık rahat edemedi. Benim kızım şuan 3buçuk yaşında. 2buçuk yaşında bıraktık bezi.