cnnkrl İyi akşamlar. Yumurta alerjisi olup da 1 yaş aşılarını yaptıran var mı? Sağlık ocağı hastaneye yönlendirdi.
Mervea cnnkrl 16 gün sonra yaptırdık aşıyı hastahanede önce kan tahlili yapıldı aşıdan 1 saat sonra hastahanede bekledik
arzuuu cnnkrl 1 yaşında geciyo alerji diyorlar geçmedi mi hala sizin bizde 9 aylik olacağız bize de doktor hastanede yapılacak demisti ama önce test yapılıyor sanırsam
Mervea cnnkrldamar yolu açılıyor zaten bir tepki verdimi hemen müdahele ediliyor aşıda birşey olmadı şükür bizde ama geçen gün yumurta akı koluna deydi ve biz acillik olduk
cnnkrl Mervea bizim sonuçlara göre yumurta beyazı 0,76 , sarısı 0,32 çıktı. Sizin değerlerinizi hatırlıomusunuz. Kusura bakmayın çok soru sordum
Mervea Karakuzu 1 yaş aşısında yumurta var birde okul zamanı olan aşıda sağlık ocağındaki hekim o şekilde söyledi
Aysana Mervea Bize de doktorumuz güncel gelişme olarak artık aşının sentetik olduğunu ve yumurtadan üretilmediğibi söyledi en son
Ntugba cnnkrl bizde yatıramadık asi tahlil verdik pazartesi çıkcak sonuçlar ina gore hastahanede gözetim altında yapılacak:(
Kuby cnnkrl Önce deri ve kan testi yaptı doktorumuz sonra sonuçlara göre 3 gün sonra hastanede gözetim altında yapıldı 3 saat bekledikten sonra evimize geldik