MyDarlingSon Kızlar bebeğinizi gece uyandırıp mı doyuryorsnz yoka kendı uyanıncamı ben 1 aylıkken kendjm uyandırıyordm şuan 2 ay 7 gubluguz artık kendı uyanınca versm bısy olurmu
Papatya-ya MyDarlingSon bende şimdi bunu soracaktim benimki de en son 9 da emdi ama uyandırma dedi doktor altını da değiştirmek için uyandırma uykusunu bolersen huzursuz olur artık kendi acıkınca kalkabilir dedi
Kaansmomm İyi geceler kızlar benimki 18 günlük gündüzleri hep uyandırıyorum emzirmek için ama geceleri uykusuna bırakıyorum iyi ediyor muyum sizce
Papatya-ya Kaansmomm hayır 18 günlük çok erken canm ben 2 en geç 3 saate bir uyandırirdim bence alarm kurup kaldır derim en azından ilk 1 ay dikkat et 2.ayda zaten kendi haline bırakın diyorlar
Papatya-ya Kaansmomm biraz yorucu oluyor ama kan şekerleri dusuyormus 1 gece sariliktan hastanede yattık biz sariliktan o kadar kötü bir durum ki o hastanede yatmak onun korkusu ile hep uyandırdım ben 2 3 saatte bir
Atahan__ Kaansmomm Gece muhakkak kaldırın . Emziriyorsanız 2 saatte 1 .bebeğim şu an 3 aylık , 2 ay kontrolünde doktoru gece 5 saat sonunda besleyebilirsin artık kan şekeri düşme durumu olmaz hatta kilosundan +1 saat aç kalabilir ama bırakma uzun olur dedi .
Anniskos Bize doktorumuz 1 ayımızı doldurduğumuzda artık uyandırmanıza gerek yok acıktığında kendi uyanır demişti.
Kaansmomm Bir hafta yoğun bakımda kaldı ilk doğduğu zaman, oradan çıkarırken doktor 3 saatte Bir emzir dediler o yüzden sadece geceleri bırakıyorum.. o da en geç 3 saatte uyanır hiç şaşmaz. Ama gündüzleri 1.5 saatte bir uyandırıyorum emziriyorum