Docelihanim 21 yaşındayım 1 yaşında oğlum var ve 39 kiloyum. Kilo alamama sorunum bebekliğimden beri var ama hiç bu kadar olmamıştı emzirdiğimden dolayı olduğunu düşünüyorum. Nasıl kilo alabilirim diyetisyen çözüm olmadı.
Guler1114 Docelihanim aynı dertt 27 yaşında 38,5 kiloyum berbat bi durum. Midemde küçük 🙁 kızımı hiç taşıyamiyorum
Busra2013 Docelihanim gelecegim🙄ben hep zayiftim 49 yuksrusunu gormezdim hamile kaldim 76 kiloyla doguedum 20 yasindsyim kizim 3 aylik 61 oldum hizla gidiolar
Docelihanim Guler1114 Guler1114 bende oğlumu taşıyamıyorum kendimi çocuk gibi hissediyorum bi kadın gibi değilim bu beni çok utandırıyor hiç bi giydiğim yakışmıyor
Docelihanim Busra2013 bende doğumda 12 kilo aldım sezaryenle doğum yaptım bi kaç gün sonra doktor kontolünde 12 kilonun hepsi gitmiş 😞
Docelihanim Busra2013 çok dediler evlenince alırsın alamadım çocuk yapınca alırsın alamadım emzirme döneminde alırsın daha da verdim
Patilimom Docelihanim doktor tavsiyesiyle ensure içecek(mama) kullandım eczaneden de bilgi alabilirsiniz. Genelde yoğum bakımda kander hastalarına vs kullanılıyor beslenemedikleri için. İlk ay zaten 3-4 kilo almıştım düzenli kullanım önemli
Yavrumm1 Docelihanim bir gün bende kilo alamıyorum diye post açar mıyım acaba. Şu kısacık hayatımda o günleri göreyim inşallah 🤲🏻😂😂😂
hpyme Docelihanim acı bal ye sabahları aç karnına. İştah açar fazla yersin. Ama kilo alamaman metabolizma ile alakalı bir durum. Kimisi ne kadae yerse yesin kilo almaz, kimisi daha ne yesem acaba diye düşünürken kilo alır.