eceunverkanra Ipekgulden Ön sütü cok aldiginda yesil kaka olabiliyor. Yani on sutu ictikten sonra diger yagli kismi da bitirmesi lazim. Benim oglumda da olmustu bi meme bitmeden digerine geciyordum sonra tek memeyi tamamen bitirmeden digerine gecmedim duzeldi belki sebebi bu olabilir☺️
Fatmamelihdursun eceunverkanra Benim sütüm tazikli akıyor önünü biraz sayıyorum öyle veriyorum blok emzirme yapıyorum ama hala yeşil siz neler yapmışsınız
eceunverkanra nilesea Genelde 5-10dk arasinda bitiriyorlar. Yani artik bos emmeye gectigi zaman bittigini anlayabilirsiniz
Artizneararlabazarda Ipekgulden bır anne bebegıbyıkarken agzına su kacmıs kakasınyesıl olmus dızanterı olmus bebek meger ,ama üsürse de yesıl olur kaka
nilesea eceunverkanra benimki 2 buçuk aylık, bazen 5-10 dk güzel emdikten sonra çekip çekip bırakmaya başlıyor, süt bitince bunu yapıyor diye tahmin ediyorum ben de, diğer memeye geçince yine güzel emmeye devam ediyor çünkü.
eceunverkanra nilesea Evet once sutu cekiyorlar daha sonra artik tamamen sut disinda emme moduna geciyorlar. Yavas yavas alisacak ve anlayacaksiniz siz de💞 saglikla buyusun🙏🏻
eceunverkanra Fatmamelihdursun Merhaba😌 Bir memeyi tam bitirmeden diğer memeyi vermeyerek cozum bulabilmistim o sekilde olunca duzelmisti. Oncesinde bi o meme bi diger meme tam sut bitmeden verince sadece on sutu almis oluyordu. En yagli kisim da son kismiymis sanirim yanlis hatirlamiyorsam