nilosko Herkese iyi akşamlar; Sizlerden fikir almak istiyorum kaynattığınız kemik sularını nasıl saklıyosunuz kavonozlardamı bana birisi süt saklama poşetlerine koy demişti ne kadar doğru bilmiyorum sizin tavsiyeniz varmı☺️
Kumsalsmom nilosko merhaba iyi akşamlar ben kemik suyunu da tavuk suyunu da hatta yaptığım biber salçalarını da buz poşetlerinde saklıyorum. Küp küp olduğu için pratikte oluyor kullanırken 😊
GUBILIK nilosko buz posetlerine koyuyorum. Pet bardaklara koyup strecleyen de var ama cok yer kaplar diye buz poseti kullanıyorum.
Nln nilosko karton bardaklara koyup donduruyorum sonra yer kaplamasın diye onlardan çıkartıp buz dolabı poşetlerine dolduruyorum
Aysana Ben de kahvaltıda tabak içi reçelliklere minik minik doldurup onları da saklama kabına dizip yerleştirdim. Cam olsun diye. Ama bu olmazsa bence anne sütü saklama poşeti de mantıklı
Aysana Ben de kahvaltıda tabak içi reçelliklere minik minik doldurup onları da saklama kabına dizip yerleştirdim. Cam olsun diye. Ama bu olmazsa bence anne sütü saklama poşeti de mantıklı