irem_gngr Bebeğim bir yaşına 7günü kaldı halen diş çıkartmadı normalmi bı şekilde olan varmı lütfen yazarsanız sevinirim
Mommsf1 irem_gngr suan 13 aylık oldu 1 yasndan once hıc yoktu 3 mayısta 1yasına girdi 4 mayısta ilk dısını patlattı şaka givi 😂suan 2.geliyo
Yagmuurr irem_gngr Evet normal geçen burda bir annenin yorumunu gördüm 1 yaşında daha yeni dişi çıkıyor diye genetikte etkili oluyor biraz
Zeynepsarepoyraz Normal 15 aya kadar çıkmazsa edip tahlil yapılıyor ama büyük ihtimal çıkar bnm kuzenimin kızının öğle olmuştu 14aylikken çıktı hepsi arka arkaya gelmisti
bebisimmm1 Aydayiz salya, el agizda, herseyi isirma istegi, sinirlilik vs var ancak dis yok 😁 biz de heyecanla bekliyoruz
gcagan Aydan beri belirtileri kaşımasi vardi salyaları huysuzluklari vardi kesin cikartir ddm dogum gununden 1 hafta snr cıkardi yanii gayet normal hemsiresine de sordm normal ddi …
Yasoo96 Bence normal ya. Her cocuk farkli zamanda cikariyor. Benim bebegim 9 aylik 1 dis cikardi daha. Gecen parkta bi kadinla konustum. Onunda 9 aylik bebegi ve 7. Disini cikardigini soyledi 😂